ΚΑΛΗΜΕΡΑ! διανυω μια περιοδο που ψαχνω τον εαυτό μου και ειναι η πιο δυσκολη φαση της ζωής μου. ολοι με εκνευριζουν και δεν θελω κανεναν διπλα μου, τους βγαζω ολους αχρηστους λες και εγω ειμαι η miss τελεια. φοβαμαι πως θα μεινω, αν δεν ειμαι ηδη, τελειως μονη μου. Ψαχνω να βρω νοημα και ουσια στην ζωη. ειναι στιγμες που νομιζω πως με χανω!
επισης ψαχνω να βρω τι φταιει και ειμαι τοσο ατυχη στα ερωτικα. Ειλικρινα εχω ταλαιπωρηθεί παρα πολυ!
Ημουνα με ενα καρκινο για δυο χρονια και το καλοκαιρι μου ειπε οτι θα πηγαινε διακοπες με φιλους του και ανακαλυψα οτι πηγε με γκομενα ενω ηταν μαζι μ. Ενοειται οτι γιναμε μαλλια κουβαρια. Το επομενο σαββατοκυριακο θα πηγαινα θεσσαλονικη εγω για διακοπες κυριακη πρωι για την ακριβεια και κυριακη απογευμα περπατοντας στην αριστοτέλους τον βλεπω να κατεβαινει με αλλη γκομενα!!!!!!!!!!!!!!
εμεινα κοκκαλο......
εκλαψα, πονεσα, εβρισα και να' μαι μετα απο 3 μηνες μαζευω τα κομματια μ και παω παραπερα....
Υ.Γ έλεος μην παίζεις με τα νεύρα μας, για μας τις κοπέλες (της προκοπής) εκεί έξω, λέω, που διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες και μας συκώνεται το μαλλί όρθιο!
Ο Νικος ξερει τι και πως.....εμεις απλες υποθεσεις κανουμε
τεσπα.......
τωρα αν η κοπελα εχει κοστολογησει τα πάντα αυτό ειναι θέμα
sgouromallousa Σε ευχαριστώ πολύ για της ευχές σου..... μακάρι να γίνουν πραγματικότητα!!!!!!!!
Εσύ πίστευες ότι θα την κέρδιζες με το χρήμα.
Αν σε αγαπούσε, θα σε αγαπούσε και χωρίς να σπαταλήσεις τόσα λεφτά για πάρτη της.
Να χεις παντα υγεια και λεφτα!
Σου ευχομαι φετος να σου κατσουν 12 γκομενακια , μια για καθε μηνα και ολες μαζι να φτιαξουν το ημερολογιο Πλειμποι της χρονιας σου!!!
Οσο για την τυπισσα , αμα μεχρι τα επομενα γενεθλια δεν εχεις φτασει στο σημειο να πεις
'''Mα καλα....Για αυτην την χ@μουρ@ κλαιγουμουνα?''....
Σγουρομαλλουσα να μην με λενε!!!!
Φιλουρες!