παρακαλώ περιμένετε...

ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΧΕΣΗΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ

  • blueview @ 08.04.2010 00:17
    Βιαστηκες ... και εξακολουθεις να βιαζεσαι . . .  Θελεις να χεις το "στεφανι" ντε και καλα . . .
    "βιτσια γυναικων"
  • canceralex @ 08.04.2010 18:22
    πολυαγαπημένε μου blue γιατί κάθε κοπέλα που επιθυμεί γάμο η τέλος πάντων δημιουργία οικογένειας η όπως αλλιώς το λένε πρέπει να νιώθει ενοχικά και σχεδόν πάντα  να απολογείται γι'άυτο....???!!!!γιατί ο γάμος είναι το συνώνυμο της κάλυψης του προσωπικου μας μικροσυμφεροντος?δεν μπορει δηλαδη να ειναι μια δημιουργική πράξη??πρέπει οπωσδήποτε να εινα δημοσιουπαλληλίκι?  
  • skarv @ 08.04.2010 18:42
    ...γιατί με τα ξερά έχουν καεί και τα χλωρά
  • skarv @ 08.04.2010 19:01
    απέναντι σε αυτό που τελειώνει
  • skarv @ 08.04.2010 19:37
    fire..συμφωνώ με όσα λες, στην ουσία του το πράγμα έτσι είναι.Αλλά φαντάζομαι οτι σε μια τέτοια κατάσταση θες κάποιον να σου πει: ¨όλα καλά θα πάνε,προχώρα¨, thats all..μπορεί να ήταν χοντροκομμένος ο τρόπος της ερώτησης (δείχνει μια καποια συναισθηματική αποστασιοποίηση που εμένα δεν με πείθει -καρκίνος)...θα της απαντήσει κανείς που ξέρει τεσπα;
  • canceralex @ 08.04.2010 22:02
    παιδιά νομίζω πως ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό...άλλο χωρισμός και άλλο διαζύγιο...όταν χωρίζεις είναι πολύ λογικό να σκεφτείς όλα αυτά που ανέφερες fireworks...το διαζύγιο όμως μπορεί να το πάρεις αρκετά χρόνια μετά το χωρισμό...οπότε τι να σκεφτείς??πάλι τα ίδια?μήπως τότε είναι καιρός για δράση?! 
  • dimi84kara @ 08.04.2010 22:16
    και γω νομιζω οτι η ερωτηση "θα ξαναπαντρευτω?" ηταν τελειως περιττη....
    ο χαρτης θα δειξει αν ευνοεισαι στα ερωτικα  γενικα.
    Ο πλουτωνας απέναντι σε ωθησε σε αλλαγές αλλα ισως χρειαζονται και αλλες...
  • slowfeet @ 08.04.2010 22:58
    πως σκεφτομαστε ετσι βρε παιδια? Βγαινουμε απο ενα κλουβι και ψαχνουμε αγωνιωδως το επομενο? Δε λεω καρκινακι η φιλη μας αλλα γιατι γαμος? Εναν ανθρωπο που να αγαπαμε και να μας αγαπαει ψαχνουμε ολοι...Τον βρηκες και σκεφτεσαι και γαμο ηδη?
  • BLUEEYES @ 13.04.2010 21:44
    Ρε παιδιά δεν ξέρω με την φίλη μας αλλά εγώ την νιώθω ... ολοι δεν εχουμε περασει απο σχεση που δεν ειχε την καταληξη που περιμεναμε ή ελπιζαμε;; εγω δηλαδη οταν χωρισα επρεπε να πω πως κανενας δεν θα βρεθει να με κοιταξει , οχι γιατι δεν βλεπομαι, αλλα επειδη δεν αξιζώ;; τοτε να πεσω να αυτοκτονισω! η ζωη ειναι μπροστα και εμεις ετοιμοι να την αρπαξουμε!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...