Λοιπόν..... εγώ Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων (29.06.1976 ώρα 9πμ) και εκείνος Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη (25.08.1969 ώρα δεν ξέρω αλλά μου είπε ωροσκόπο) .... τα "φώτα" σας παρακαλώωωωω :)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)
Λοιπόν..... εγώ Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων (29.06.1976 ώρα 9πμ) και εκείνος Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη (25.08.1969 ώρα δεν ξέρω αλλά μου είπε ωροσκόπο) .... τα "φώτα" σας παρακαλώωωωω :)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)
έχουν γενέθλια 245 μέλη.
γιορτάζουν οι: Δήμος, Δημοσθένης, Ηρακλής, Μιλτιάδης, Όμηρος, Πολύβιος, Σοφοκλής, Θεμιστοκλής
ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ
astropeleki & Rov απο χτες που χάζευα εδώ το φόρουμ σας κατααπολαμβάνω! είναι αυτό που λέμε "πως τα λέτε έτσι, βρε?αχ πως τα λέτε!"
Καλημέρα σας!
Μονοι σας φτιαχνετε το κλουβακι σας και μπαινετε μεσα...ειστε αρχιτεκτονες και πρωτομαστορες του ειδους....
Όσο για αυτό για το παιδί...με τρομοκράτησε! Όπως και να'χει...μετά θα έρθουμε να πούμε πως την πάθαμε ΝΑΙ αλλά πως εγκλωβιστήκαμε?ΠΟΤΕ! Πάντα εγκλωβισμένοι κατά κάποιο τρόπο....αλλά πάντα ελεύθεροι! Ποτέ εγκλωβισμένοι από σχέση, αλλά από τον ίδιο μας τον εαυτό. Εμείς δυσκολεύουμε τη ζωή μας! it's true!
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η περίοδος....αλλά μέσα στο γενικότερο μπάχαλο, έχει το χαβαλέ της (αν δεν μπορούμε να την αλλάξουμε...ας την διασκεδάσουμε!) ψηφίζω χορευτικό...γενικότερα!
+1 για το κριάρι... δεν έχω πρόβλημα με τα κριάρια. Αλλά καθότι περήφανη δίδυμος (με ήλιο, σελήνη ΚΑΙ ερμή στους διδύμους!!!πιο δίδυμος μάλλον δεν γίνεται! ωροσκόπος στον παρθένο ίσως με σώζει - ή με καταστρέφει- λίγο!) έχω να σου πω....ΒΟΥΡ! η περίοδος είναι πολύ ότι να 'ναι, δεν βλέπω να μας σώζει τίποτα εκτός από την τρέλα!
btw να σε πληροφορήσω ότι από πολύ...έγκυρες πηγές μαθαίνω ότι όλοι οι γεννηθείς μετά το '90 διαθέτουν ενσωματωμένο τσιπ "συντονισμένου συστήματος επίθεσης"!!!!!
Καλά ξεμπερδέματα!
Υ.Γ. astropeleki αυτό το "κρονιασμένοι" με τάραξε. έχω μπερδευτεί με τα του Κρόνου. Από Σεπτέμβρη πάλι οι τρέλες ή τα ήσυχα? γιατί ένας χαμός επικρατεί!
(αγωνιστικους χαιρετισμους στο κριαρι που υπηρξε πιο γρηγορο κι απο ΙΙ...εσκασε μυτη,παρκαρε κι εφυγε...