Τίποτα δεν θα με νοιάζει αν γινω ενας χοχλιος...Λούφα γλυκιά στις
κυριακάτικες βροχές..Κι υστερα,βολτα στα σοκάκια-τις δικές μου υγρές
πορείες να αφήνω..
Τις ηπειρους ολες θα γυρισω,σαλα σαλα ομως και
σιγα και τον μαλακα το λαγο θα αφηνω να γελα,εγω δεν κανω πισω..
Μην
ανησυχεις για κελυφος,το φροντισα και τουτο!Σκληρο (εξωτερικο) μου
αγορασα και σπιτι μου θα ειναι οι μουσικες κι αυτο μου παραφτανει..
Κι
αν καμια μερα, δεν την γλιτωσω και με μαζεψουν διπλα στο δρομο,πειτε ρε κατι στους φλωρους τουλαχιστον!
Δεντρολιβανο να με γεμισουνε και μπολικο αλάτι, μπουμπουριστη να
φαγωθω κατα οπως μου αρμοζει.
http://www.youtube.com/watch?v=5W-heUMm8Ko
Το πρόβλημα ξεκινάει αφενός από τον Ήλιο στον 12ο (καλός μεν, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θα ήθελε, κάτι τον φυλακίζει) και αφετέρου ως Δίας, είναι υποχρεωμένος να φιλοξενεί στο σπίτι του και τον Κρόνο. Δηλαδή, φαίνεται ένας άνθρωπος που έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του και από τη ζωή γενικότερα και μάλιστα θα ήθελε να δει μόνο το καλό και το ευτυχές πρόσωπο αυτής της ζωής. Θα μπορούσε π.χ. να ήθελε να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίζει τον κόσμο, να ασχολείται με άλλα πράγματα, πιο "υψηλά" κι όχι να ασχολείται με καθημερινές υποχρεώσεις και προβλήματα ή να μην ήταν στη φύση του ο γάμος και η οικογένεια, αλλά λόγω κοινωνικών επιταγών (Κρόνος) να το έκανε πιστεύοντας ότι αυτο είναι το σωστό. Ή οικονομικά προβλήματα (Κρόνος κυβερνήτης του 5ου, 2ος από τον 4ο) να μην τον άφησαν να κάνει αυτό που θέλει. Δηλαδή, μια στέρηση, φαίνεται.
Το θέμα των σχέσεων των γονιών με τα παιδιά είναι οτι σπανίως είναι τόσο απόλυτης αποδοχής και αγάπης όσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι. Πολλές φορές υπάρχει ζήλια. Δηλαδή, εφόσον εγώ αναγκάστηκα να κάνω υποχωρησεις στη ζωή μου, το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ. Δεν μπορεί εγώ να ζορίστηκα κι εσύ να τα βρείς όλα έτοιμα. Ή προσπαθούν να περάσουν τη δική τους εμπειρία ως την απόλυτη αλήθεια. Δηλαδή, να προσπάθησε ο πατέρας σου να σου περάσει ότι "κι εγώ είχα όνειρα για τη ζωή μου, αλλά λίγα πραγματοποιήθηκαν". Κάτι τέτοιο.
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα όταν ο πατέρας σου είναι Δίας, δηλαδή γενναιόδωρος, large τύπος, όταν έχει κέφια και είναι η χαρά της ζωής, αλλά όταν τον πιάνει ο Κρόνος, θέλεις να φύγεις οσο πιο μακριά γίνεται. Γιατι ως Ερμής στον Καρκίνο, ο Κρόνος είναι το χειρότερό σου.