παρακαλώ περιμένετε...

τετραγωνο ερμη πλουτωνα

  • moisture666 @ 15.10.2011 20:00
    ...to tetragwno douleuetai kalutera apo thn anti8esh.
    isws edw.
    http://astrofix.net/2011/01/04/mercurypluto-aspects/
    http://uranialab.net-home.gr/
  • moisture666 @ 15.10.2011 20:07
    isws..
    http://www.astrotherapy.eu/
  • Stargazer @ 17.10.2011 20:37
    icebee, ο Πλούτωνσς γενικότερα στις στενές και δυναμικές (σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο) όψεις του με τους άλλους πλανήτες, τους μεταφέρει στο επίπεδο της ζωής στη ζούγκλα, όπου καθε τι αποκτά διαστάσεις διλήμματος "ζωή ή θάνατος". Ο Ερμής, ως φυσικός κυβερνήτης της επικοινωνίας και της λογικής σκέψης, χρειάζεται ψυχρότητα και αποστασιοποίηση για να μπορεί να λειτουργήσει με την αντικειμενικότητα που τόσο λατρεύει. Ο Πλούτωνας όμως συχνά τον βυθίζει σε καχυποψία και τον κάνει να αμφισβητεί τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων και να φαντάζεται παρασκήνιο κι εκεί που δεν υπάρχει. "Γιατί μου το είπε αυτό; Τι υπονοούσε; Κάτι μου κρύβει". Πολλές φορές δηλαδή, ο Ερμής αυτός πέφτει στην παγίδα του mind reading, που για την ψυχολογία αποτελεί γνωστική διαστρέβλωση. Πιστεύει ότι μπορεί να μπει στο μυαλό του άλλου και είναι σίγουρος για τις προθέσεις του. Συχνά όμως, αυτό οδηγεί σε πολλές παρεξηγήσεις.
     
    Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι - κυρίως αν ο Ερμής είναι σε φιλικό προς αυτόν ζώδιο - ότι πράγματι το άτομο αυτό, όταν δεν παρασύρεται από καχυποψίες και δεν βγάζει βιαστικά συμπεράσματα για τα κίνητρα των άλλων, μπορεί να δει τα πράγματα σε βάθος, να προσφέρει ουσιαστική επικοινωνία στον συνομιλητή του και έχει μεγάλη ικανότητα ψυχολόγησης των άλλων.
  • Magneto @ 17.10.2011 20:42
    Τα τρετάγωνα του πλούτωνα με σελήνη και άφρο έχουν τίποτα καλό ή μπα....?
  • beba19 @ 18.10.2011 11:05
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΠΟΛΟΥΤΩΝΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΟΥΤΩΝΑ  - ΚΡΟΝΟΥ.
  • Magneto @ 18.10.2011 11:08
    Γάμα τα, με μεγάλα γράμματα.
  • beba19 @ 18.10.2011 11:43
    Ευχαριστώ για την εμψύχωση!!!!!!
  • mariannar @ 26.10.2011 17:16
    Καλησπερα θελω τη βοηθεια σας εχω γενεθλιο πλουτωνα στον σκορπιο.Ο πλανητης θα παραμενει τουλαχιστον 10 χρονια στον 12 οικο μου ποιο ειναι το χειροτερο η το καλυτερο που μπορω να περιμενω.Ας με διαφωτισει καποιος γιατι με αυτα που ακουω και διαβαζω για τον 12 και τον πλουτωνα με τρομαζω.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...