παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πάλι με αιγόκερω ...

Και για άλλη μια φορά έμπλεξα με αιγόκερω... δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αφού έχω 7 και 8 οίκο στον αιγόκερω...θα μπορούσε κανείς να μου δώσει κάποια γνώμη... ; 

Είμαι ταύρος (12-5-1995 , ώρα 9.30 Αθήνα) και είναι αιγόκερως ( 14/1/1999 ώρα δεν ξέρω )  .  Και δεν μπορώ να καταλάβω αφού με ελκύουν άτομα κυρίως της φωτιάς ( αφού εχω αρη λέων ) γιατι μπλέκω με γη που στροφάρει αργά ....;  επίσης αυτός ο ανάδρομος έχει κλείσει σπίτια ...παραήταν ανάδρομος . 

 

Σχόλια: 616   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • skeftome @ 03.08.2010 04:40
    δεν θα πω για το χειροτερο, ολα τα ζωδια εχουν και τα καλα και τα κακα τους..... το θεμα ειναι αν υπαρχει χημεια μεταξυ μας δλδ επικοινωνια, το ζωδιο που δεν ταιρειαζω με τιποτα ειναι ο καρκινος και να εξηγησω το γιατι : μεχρι ενα σημειο τα καρκινακια (συμφωνα παντα απο δικες μου εμπειριες) ειναι πολυ καλα οσο τα βλεπεις επιφανειακα αν μπεις σε βαθος να τα γνωρισεις καλυτερα κυνδινευεις να "εγκλωβιστεις" με την κλαψα τους και την αρνητικη τους σταση για τη ζωη γενικοτερα (που μαλλον αυτο ειναι και το κολπο τους για να σε κρατουν κοντα τους) αν καποιος ειναι και λιγο ευαισθητος θα το λυπατε το καημενο το καρκινακι και θα πηγαινει με τα νερα του για να μην το πληγωσει....δλδ καθαρα ψυχολογικος εκβιασμος
  • charoulam @ 28.07.2010 16:02
    Καρκίνοι.....μακράν.....μου προκαλούν μια πιεση και ενα αγχος και δεν θέλω να έχω ούτε πυρετό μαζί τους......
  • alkmini1980 @ 28.07.2010 01:08
    καρκίνοι!!!!δεν την παλευεις ούτε για πλάκα με αυτούς....
  • elinamale @ 26.07.2010 01:14
    φέλις ... σταμάτα τις μπύρες... σε πειράζω εννοείται! ευχαριστώ για την πρόσκληση. Δεν μένω λεπτό... δουλειά αύριο.
  • astropet @ 25.07.2010 21:21
    Ε, τότε αυτό ταιριάζει περισσότερο με αυτό που λες εσύ, για συναισθηματική απόσταση δηλαδή. Πάντως, επειδή ο Δίας παραμένει δυνατός, εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.
  • felis @ 25.07.2010 20:01
    παιδια.... ελινα, αστρο.. εχω κανει ενα τεραστιο λαθος και ειπα μ@λ@κιες χθες... λοιπον... τον κρονο τον εχω στον 4ο οντως.. 4ος τοξοτης οντως αλλα ο διας ειναι στους ιχθυς στον 7ο... στον 4ο εχω κρονο ουρανο και ποσειδωνα........... συγνωμηηηηηηηηη..... δεν ειμαι πολυ καλα συγνωμη! ολα τα αλλα τα ειπα σωστα!!!
  • elinamale @ 25.07.2010 18:37
    μπράβο βρε άστρο, είσαι αστέρι τελικά! ομαδική ψυχοθεραπεία κάνουμε εδώ μέσα...
  • felis @ 25.07.2010 15:19
    ειναι large οικονομικα αλλα συναισθηματικα ειναι πολυ κλειστος και δεν ξερω καμια λεπτομερια απο την ζωη του.. αλλα μου φαινεται οτι ειναι πιο πολυ κρονος απ οτι διας!!!!! ουφφφφφ.... δυστυχως πρεπει να φυγω... ισως καποια στιγμη τα διευκρινησω ολα οσον αφορα την οικογενεια που ειναι η βαση της προσωπικοτητας για μενα.. ευχαριστω astro!! μπορω να πω οτι με βοηθησες να κανω μια αρχη με το θεμα πατερας!! θα τα πουμε ισως πιο μετα!!! ευχαριστω και παλι!!
  • astropet @ 25.07.2010 14:56
    Με βάση αυτά τα στοιχεία, αν και είπαμε πρέπει να ελεγχθεί όλος ο χάρτης, θα ελεγα τα εξής: Ο πατέρας σου, τόσο από τον Ήλιο, όσο και από τον Δία, δείχνει στο στοιχείο του. Ήλιος στον Λέοντα, Δίας στον Τοξότη. Μάλιστα, εσύ είσαι στο ζώδιο της έξαρσης του Δία και είσαι πολύ φιλική προς αυτόν. Η έξαρση βέβαια δείχνει μια υπερβολή, με  την έννοια ότι  μπορείς να έχεις μια πιο ωραιοποιημένη εικόνα του. 
     
    Το πρόβλημα ξεκινάει αφενός από τον Ήλιο στον 12ο (καλός μεν, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θα ήθελε, κάτι τον φυλακίζει) και αφετέρου ως Δίας, είναι υποχρεωμένος να φιλοξενεί στο σπίτι του και τον Κρόνο. Δηλαδή, φαίνεται ένας άνθρωπος που έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του και από τη ζωή γενικότερα και μάλιστα θα ήθελε να δει μόνο το καλό και το ευτυχές πρόσωπο αυτής της ζωής. Θα μπορούσε π.χ. να ήθελε να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίζει τον κόσμο, να ασχολείται με άλλα πράγματα, πιο "υψηλά" κι όχι να ασχολείται με καθημερινές υποχρεώσεις και προβλήματα ή να μην ήταν στη φύση του ο γάμος και η οικογένεια, αλλά λόγω κοινωνικών επιταγών (Κρόνος) να το έκανε πιστεύοντας ότι αυτο είναι το σωστό. Ή οικονομικά προβλήματα (Κρόνος κυβερνήτης του 5ου, 2ος από τον 4ο) να μην τον άφησαν να κάνει αυτό που θέλει. Δηλαδή, μια στέρηση, φαίνεται.
     
    Το θέμα των σχέσεων των γονιών με τα παιδιά είναι οτι σπανίως είναι τόσο απόλυτης αποδοχής και αγάπης όσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι. Πολλές φορές υπάρχει ζήλια. Δηλαδή, εφόσον εγώ αναγκάστηκα να κάνω υποχωρησεις στη ζωή μου, το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ. Δεν μπορεί εγώ να ζορίστηκα κι εσύ να τα βρείς όλα έτοιμα. Ή προσπαθούν να περάσουν τη δική τους εμπειρία ως την απόλυτη αλήθεια. Δηλαδή, να προσπάθησε ο πατέρας σου να σου περάσει ότι "κι εγώ είχα όνειρα για τη ζωή μου, αλλά λίγα πραγματοποιήθηκαν". Κάτι τέτοιο.
     
    Εσύ δεν έχεις πρόβλημα όταν ο πατέρας σου είναι Δίας, δηλαδή γενναιόδωρος, large τύπος, όταν έχει κέφια και είναι η χαρά της ζωής, αλλά όταν τον πιάνει ο Κρόνος, θέλεις να φύγεις οσο πιο μακριά γίνεται. Γιατι ως Ερμής στον Καρκίνο, ο Κρόνος είναι το χειρότερό σου.
  • felis @ 25.07.2010 14:34
    ωροσκοπο παρθενο... ερμης στον καρκινο..

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...