παρακαλώ περιμένετε...

Πλουτώνια Διέλευση...

  • Stardhomme @ 18.07.2008 15:49
    xrin2309, ο Πλούτωνας βρίσκεται πλέον στην ακμή του 4ου οίκου σου, και εδώ και αρκετό καιρό σου λέει πως η κατάσταση στο σπίτι που ζεις είναι εκρηκτική. Τετραγωνίζοντας τον Ήλιο και τον Ερμή σου, θα μπορούσε να δείχνει θέματα υγείας με κάποιο γονιό σου (ίσως πατέρας), μία άσχημη κατάσταση στο σπίτι λόγω μυστικών που έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν την ήρεμη ατμόσφαιρα που επιθυμείς και γενικότερα προβλήματα υγείας και ψυχολογίας. Ο Πλούτωνας ζητά από εσένα να βρεις το χωρο που θα αισθανθείς ασφάλεια, ξεκούραση, ανανέωση, εκεί που θα ελέγχεις το περιβάλλον εσύ η ίδια και όχι καταστάσεις του παρελθόντος που σε ακολουθούν σαν φαντάσματα. Η ασφάλεια που σου έδινε το παρελθόν σου, οι ρίζες σου πρέπει να αντικατασταθεί από ασφάλεια που παρέχεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου. Η προσοχή επίσης εστιασμένη σε θέματα τα οποία πρέπει να θάψεις, σε θέματα υγείας σου (είναι και ο Κρόνος σε δύσκολη όψη με τον Άρη σου και όσο να είναι η ενέργεια είναι πεσμένη από φυσικού της ή από κάποιο θέμα υγείας σου), ίσως και πάλι να εμπλέκεται ένα άτομο της οικογένειας σου. Όλα τα παραπάνω που σου αναφέρω βρίσκονται σε έξαρση μέχρι και το τέλος του χρόνου. Να δούμε και κάποιες ανάσες δροσιάς μέσα σε όλα αυτά. Το Δεκέμβριο με το Δία στη Σελήνη σου και τον Κρόνο κοντά στην προοδευμένη Αφροδίτη σου, κάποια καρμική πιθανότατα συνάντηση είναι αυτή που σε βοηθα να σκεφτέις ώριμα και να προχωρήσεις μπροστά, να δημιουργήσεις μία σχέση η οποία σε ξεκουράζει ή να ασχολήθείς με μία εργασία που σε ικανοποιεί. Από το Φεβρουάριο του 2009 μάλιστα ο Δίας έιναι πλέον πολύ φιλικός με εσένα, και κάποια ταξίδια ή κάποια εκπάιδευση που ξεκινάς σε βοηθά να σκεφτείς εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι εύκολη εποχή, το καταλαβαίνω και θέλει υπομονή και κατανόηση των δομικών αλλαγών που απαιτούνται. Να είσαι καλά!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...