παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Mπα σε καλο σου με εκανες και γελασα..
Πριν λιγες ωρες..

Πηρα ενα φιλο και πηγαμε για καφε στο Γκαζι.Δεν ειχα φαει και ειχε περασει η ωρα,του ειπα να παμε καπου να τσιμπησουμε. Καταληξαμε στο fat-a-ola η καπως ετσι.Μ'αρεσε το μαγαζι,το ντεκορ,τα μακροστενα τραπεζια ,η ολη διαρυθμιση,κατσαμε.Ο Μανος δεν θα ετρωγε τελικα.Εψαχνε απο ωρα τουαλετα."Να εχει εδω μεσα τουαλετα αραγε;" ρωταγε συχνα.
Καποια στιγμη σφυριζει σε εναν υπαλληλο του μαγαζιου "Συγνωμη, εχει τουαλετα εδω μεσα;"
Εκεινη την ωρα σκαει ενα τραγουδι μεσα των σεξ πιστολς,ο υπαλληλος υπο  την ενταση της μουσικης του λεει
" Ακομα δεν πηραμε το τεταρτο κοινοτικο πακετο στηριξης" Ο Πανος δεν καταλαβαινει τιποτα ,ζοριζεται ψαχνει με τα ματια τουαλετα.Εγω λυνομαι στα γελια .Δεν ξερω τι ηταν.Η απαντηση του υπαλληλου με το χαβανεζικο μπλουζακι και το αναλογο υφος,ο Πανος κατσουφιασμενος,η μουσικη που εσκασε την καταλληλη στιγμη "god save the queen" ,το οτι ειμαι σε αλλη φαση τον τελευταιο καιρο;Ξεσπασα σε νευρικο.Ο Πανος πεταχτηκε απο την καρεκλα του και ειπε " Παω να βρω τουαλετα".Κι εγω γελαγα περισσοτερο.Καπου χαθηκε καποια στιγμη συνεχιζω κι εγω το φαγητο μου.Επειτα ερχεται με cool υφακι.
 "Που κατουρησες ρε μαλακα;" του λεω " Πισω στους πυροσβεστηρες;"
"Σιγα ρε"μου απαντα "Ξεχασες καποτε οταν κατουραγαμε στις αγκαθιες."
"Αλλο τοτε ρε,στο βουνο ειμασταν."
"Ναι αλλα δεν βλεπαμε μπροστα μας να παμε μεχρι την τουαλετα"
"Εγω μεχρι την τουαλετα εβρισκα το δρομο,εσυ κι ο Τζινος κανατε οχταρια.Τι κανει ρεσυο Τζινος;"
"Ιδεα δεν εχω, τον εχω χασει τα τελευταια τρια χρονια"
"Ποπο ρε φιλε θυμαμαι οταν εκρυβε την φουντα μεσα στο παπουτσι και βρωμαγε μετα ποδαριλα,αδυνατο να τη σκοτωσεις."
"Ποιο παπουτσι ρε εισαι τρελος;Ποτε δεν την εβαζε στα παπουτσια"
Αφου οι μπατσοι τον σταματουσαν και μονο που τον βλεπαν,ξερεις ποσα σκυλια μυρισαν τον Τζινο στην Σαμοθρακη;"
"Ε ετσι ελεγε τοτε"
"Μλκς ελεγε,στο βρακι τουτην εβαζε"

Πνιγομαι απο τα γελια,και φτυνω λιγο μπυρα σε αυτο το σημειο.

"Αντε ρε.."
"Αληθεια ρε,ξερεις το περιστατικο που τον ξεβαρκωσαν γιατι ο σκυλος μυριζε το πουλι του;Και φωναζε ο μαλακας μπροστα στους μπατσους.Ο σκυλος με γουσταρει,τι ρατσα ειναι;Θα μηνυσωτο σωμα για σεξουαλικη παρενοχληση απο οργανο!"
"Και τι εγινε;"
"Τιποτα θελαν να τον ξεβρακωσουν τελειως αλλα φοβηθηκαν.Τον αφησαν"
"Ελα ρε δεν το πιστευω,ο Τζινος παντα ψεμματα ελεγε"
"Οχι ρε ημουν μπροστα.Εκεινη την μερα στο Ποσειδι ηταν."
"Στο Ποσειδι τον γνωρισα ρε.Τοτε που επαιζε Ασιμο στην αμουδια και μαζευε κοσμο.Δεν ειχε αναψει φωτια και ειχε εναν αναμενο φακο."
"Ειχε εκεινη την στρατιωτικη σκηνη που την στηριζε ενα κουτσουρο;"
"Ναι" Γελασα
"Ξερεις οτι περασε μια γκομενα και καταλαθος το εριξε ενω με ηταν  κανεις μεσα και φωναζε ο Τζινος 'Σιγα κοπελια τον σκοτωσατε τον ανθρωπο΄"
"Οτι ναναι κλασσικα.Θυμαμαι ρε συ που επινε 3 λιτρα lsd ,3 μερες κοιμοταν.Ειναι ακομα με την Ντεμπορα;"
"Αλλη κι εκεινη,4λιτρα lsd αυτη.Καποια στιγμη δεν ηταν καλα αυτη μαλακα μου μιλαγε στο τηλ κι ελεγε οτι εχει οραματα εβλεπε  λεει τον δασκαλο Ραμαγιανα μαζι με τον Θαναση τον Πλευρη. "
"Πλακα εκανε,αυτη ειναι η Ντεμπορα"
"Μπα αληθεια ελεγε.."

Α ρε Μανο με εκανες και γελασα...
Σχόλια: 7   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ναθαναήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...