Μοο μου και εγώ παίρνω άδεια την επόμενη εβδομάδα για 15 μέρες..αλλά δεν ξέρω που να παω.......άλλο τούτο. ΚΑλά και εδώ να καθίσω πάλι διακοπές κάνω.......κάτι πρέπει να σκεφτώ 15 μέρες είναι αυτες
Σόνια αν έχεις αυτοκίνητο, μη το σκέφτεσαι και πολύ. Παράτα τις εξωφρενικά ακριβές και ξανθομαγνήτες Κυκλάδες κια πήγαινε Πελοπόννησο, Ήπειρο κτ.λ. Στην τελική μείνε Αθήνα. Μεταξύ μας θα είμαστε θα γνωριστούμε και καλύτερα
....τιποτε Μοο..... απλα ειχα τσακισμενα νευρα...απο κατι που περιμενα (οχι γκομενικο) και τσακισα κ τα νευρα 2 δικων μου ανθρωπων....... Το εσωσα ομως σημερα..αφου τους "τσακισα" ελαφρως τα νευρα!!!!
Apo ta xronia tha arxisoun na xasprizoun se ligo..... Simera perasa na eyxithw sto site!! Exoun genethlia oi apantites tou site ektos tou master gpano!!
Γεια και χαρα! Βλεπω ολη τη παρεα εδω μαζεμενη! Πηγαιντε σε καμια παραλια με τιρκουαζ νερα και εγκαταλειψτε το γραφειο, το pc και το net! Σας γραφω απο τον ηρεμο Βολο και το πανεμορφο Πηλιο!
Ηappy, ελα στο Πηλιο! Εχει παραλιες με καθαρα τιρκουαζ νερα που περικυκλωνονται απο πρασινο! Υπομονη ωσπου να φυγετε απο το γραφειο. Αν ειναι δυνατον. Μου τηλεφωνησαν απο το γραφειο να με ρωτησουν κατι . . . Γρρρ. Ειμαι σε φαση διακοπων!
Happy ηρθα Πηλιο 15 Μαρτιου και τετοια φυση δεν εχω ματαδει . . . πρασινο, καμελιες δενδρα σε ροζ, κοκκινο, λευκο χρωμα. Οντως εδω οργιαζε η φυση την ανοιξη. Ηρθα και τωρα καλοκαιρι και επαθα πλακα με τις παραλιες. Το Πηλιο ειναι all time & all season classic! Πηγα και σε τσιπουραδικο! Καλε βαραει το τσιπρο! Θα κανω πολλς βουτιες για εσας!
Μιλατε για γαριδες; Εφαγα φρεσκιες γαριδες εδω στο Βολο και καβουροδαγκανες! μιαμ μιαμ! Θα κανω και για σας βουτιες στην πισω πλευρα του Πηλιου που βλεπει Αιγαιο και εχει νερα λες και εισαι στον επιγειο Παραδεισο!
Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
ManosTS @ 29.01.2025
marianlei @ 09.12.2024
Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
crazygirl25 @ 03.09.2024
AndreasZeppos @ 01.07.2024
Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
Michalis @ 28.02.2024
loading...
Stardome* @ 21.10.2017
May the stars shine upon you all
Stardome* @ 13.10.2017
Αγαπητή Irini,
δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
Stardome* @ 05.10.2017
Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
Stardome* @ 28.09.2017
Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
Starhicker @ 10.03.2015
Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...
Προσωπικό μήνυμα
Στείλε ένα μήνυμα στο μέλος
παρακαλώ περιμένετε...
Αποστολή πρόσκλησης
Θέλεις να στείλεις πρόσκληση στο μέλος να γίνεται φίλοι;
as metrhthoume