παρακαλώ περιμένετε...

Αστρολογική συμβουλή

  • astropet @ 23.10.2007 15:52
    sgouro, δεν είμαι γιατρός, οπότε αυτά που θα σου πω σου τα λέω με κάθε επιφύλαξη. Με μια πρώτη ματιά στο χάρτη του, βλέπω ότι έχουμε να κάνουμε με έναν survivor. Ένα άτομο που πρέπει να μάθει να επιβιώνει. Το τετράγωνο ήλιου Πλούτωνα είναι αρκετά ισχυρό, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται και στο σπίτι του. Όταν ξεπερνούν αυτά τα άτομα τα προβλήματά τους όμως γίνονται ακόμα πιο δυνατοί. Δεν πολυβοηθάει το ότι είναι Ιχθύς 12ου οίκου, δηλ. ο ήλιος του δεν λάμπει από σφρίγος και δύναμη. Μήπως το πρόβλημά του άργησε να διαγνωστεί; Μήπως έψαχναν οι γιατροί και δεν έβρισκαν αρχικά τι είχε; Γενικότερα, καλό είναι να παίρνει πάντοτε και μια δεύτερη γνώμη και να προσέχει τις φαρμακευτικές αγωγές που παίρνει. Μήπως του δώσατε αρχικά κάποια φάρμακα που δεν τον βοήθησαν; Μπορεί να τον βοηθήσουν και οι εναλλακτικές θεραπείες, αν δείτε ότι η κλασική ιατρική δεν μπορεί να κάνει πολλά. Στον 6ο οίκο της υγείας δεν έχει κανέναν δύσκολο πλανήτη, κι αυτό είναι καλό, αλλά κυβερνήτης του οίκου αυτού είναι ο Ερμής, που κάνει ένα δύσκολο ταυ τετράγωνο με Κρόνο και Σελήνη. Από τη μια αυτό του δίνει μια αντοχή, αλλά από την άλλη μπορεί να δείχνει και προβλήματα υγείας που αργούν πολύ να περάσουν. Να προσέχει γενικώς πυρετούς, φλεγμονές, κρυολογήματα και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με λάρυγγα, φάρυγγα κλπ. Έχετε το νου σας για μια αναπάντεχη τροπή σε ένα μήνα περίπου, ίσως κάτι λιγότερο. Άφησα όμως τα καλύτερα για το τέλος. Παρόλες τις δυσκολίες, φαίνεται να έχει πολύ γερή κράση. Strong as an ox, που λέμε. Η Σελήνη του συμμετέχει σε ένα θαυμάσιο μεγάλο τρίγωνο με Αφροδίτη και Δία, τους δύο ευεργέτες του ζωδιακού, με την Αφροδίτη στο ζώδιό της και πάνω στον ωροσκόπο. Είναι μια πολύ τυχερή γωνία και εξισορροπεί το δύσκολο κομμάτι. Ο Πλούτωνας δεν θα τον αφήσει ούτε το 2008, όμως πιστεύω ότι ο Κρόνος από την Παρθένο και ο Δίας στον Αιγόκερω, που θα ενεργοποιήσουν αυτό το μεγάλο τυχερό τρίγωνο, θα σας φέρουν πολύ καλά νέα το πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς. Μακάρι, σου το εύχομαι. Να ξέρετε όμως ότι το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα δεν θα φύγει από τη ζωή του και θα ενεργοποιείται συχνά. Είπαμε, πρέπει να μάθει να επιβιώνει κι όχι μόνο από θέματα υγείας.
  • tatoo @ 23.10.2007 17:21
    Σγουρ εχω γιο στην ηλικια του αδελφουλη σου και το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι ολα να τελειωσουν συντομα και ο μικρουλης μαχητης να ειναι παλι υγιης και δυνατος!
  • sgouromallousa @ 23.10.2007 19:06
    Σε ευχαριστώ πολύ αστροπετ!!!Εχω να πώ οτι πάντα έχεις μια καλή δύναμη μέσα σου και ξέρεις να την διοχετεύεις προς τα έξω..Ελπίζω να είναι ολα περαστικά με τον μικρούλη μου..Οντως οι γιατροι δεν μπορουσαν να βρούν τί είχε απο την αρχη και ακόμα τώρα πάμε κάπως στα..τύφλα!Ενταξει αφού είναι γεννημένος CONAN o βαρβαρος,θα τα καταφέρει μωρέ!Κοριτσάκια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...Και...καλή συνέχεια!!!
  • euterpi @ 23.10.2007 19:53
    Εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει το αδερφάκι σου και σύντομα να είναι καλά! Υπομονή και δύναμη για εσάς και όλα να είναι περαστικά!
  • CAON @ 23.10.2007 20:12
    Φίλη Sgouromalousa, εύχομαι μέσα απτην καρδιά και την ψυχή μου να έχει πολύ καλή κατάλληξη αυτό που περνάει ο αδερφός σου στην υγεία του, και πολύ σύντομα να είναι γερός και δυνατός !

έχουν γενέθλια 281 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...