παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τρίγωνο : Ταύρος μεταξύ Λέοντα και Διδύμου..
Ο κύριος Ταύρος κι εγώ (Λέων) φλερτάρουμε ένα μήνα τώρα! Υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ μας. Επειδή αρχικά του έκανα την δύσκολη ενώ αυτός ήθελε σχέσεις και δεσμέυσεις από την πρώτη στιγμή, βολεύτηκε με την πρώτη Δίδυμο που βρέθηκε μπροστά του. Όμως, επειδή εξ'αρχής θέλαμε ο ένας τον άλλο συνεχίζουμε κρυφά να μιλάμε και να φλερτάρουμε.. Τι θα έκανε ένας Ταύρος αν είχε να επιλέξει σε μια σταθερή σχέση και σε ένα πάθος?
Σχόλια: 3   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • leovirgo @ 06.06.2010 20:49
    Ποιός είπε οτι κολλάω μαζί του? Εγώ ξέρω οτι είναι με κάποια που δεν του λέει και πολλά, εκείνη δεν το ξέρει.. Στο κάτω-κάτω αν τον έβλεπα σοβαρά δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να παίζει μαζί μου. Απλά δεν περίμενα από έναν Ταύρο (που είναι υποτίθεται πιστοί και σταθεροί) να παίζει σε διπλό ταμπλό.
    Πρέπει να προσθέσω εδώ οτι μόλις γνωριστήκαμε του έκανα πολλά γυμνάσια για να φτάσει σε σημείο να στραφεί στην Διδυμίνα. Αυτός έχει το κόλλημα άραγε.
  • mink @ 06.06.2010 20:03
    xereis ti lew  egw san dudmina??perimene ligo akoma, elaxista, kai tha ton afhsei sigoura ( h Didimina) , opote tha milate epi allois orois me ton Tauro , pou sigoura de tha varetheite, oute esy alla oute kai o Tauros sou sigoura,,apla de xerw kata poso tha tou stoixhsei h Didimina tote..
  • Journey @ 06.06.2010 18:46
    Δεν μπορώ να κρατηθώ , η αφήγησή σου είναι σούπερ !!
    " με την πρώτη δίδυμο που βρέθηκε μπροστά του"
    φαντάζομαι έναν κόσμο που όλοι κάνουν τα δικά τους και οι διδυμίνες απλώς περνούν μία μία και τσσσσαφ..
     

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 263 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...