παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση

  • Stardome* @ 15.07.2010 19:08
    felis, πρώτα απ' όλα, επειδή έτυχε να διαβάσω τα παράπονά σας ότι δεν σας απαντάμε, θέλω για ακόμη μια φορά να επαναλάβω πως χρειάζεται υπομονή μέχρι να δείτε απαντημένη μια ερώτηση. Δεν γίνεται μόλις την ανεβάσετε να απαντήσω και επίσης δεν γίνεται να απαντώνται όλες οι ερωτήσεις πάντα - δεν θα λειτουργούσε τίποτα άλλο στο site αν ασχολούμουν μόνο με αυτό.
    Στην ερώτηση σας τώρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά τι συμβολίζει ο Άρης και τι η Αφροδίτη στις σχέσεις, ανεξαρτήτως φύλου. Ο Άρης λοιπόν συμβολίζει τη σεξουαλική έκφραση, τη σεξουαλική λίμπιντο, τι ζητάμε/πως συμπεριφερόμαστε/πως λειτουργούμε στο σεξ, τι είδους εραστές είμαστε καθώς και τον τρόπο που θα διεκδικήσουμε τον άλλο/την άλλη αν τον/την θέλουμε. Η Αφροδίτη από την άλλη είναι το στάδιο πριν τον Άρη και συμβολίζει τι θεωρούμε a priori γοητευτικό και όμορφο, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που μας έλκουν αλλά και ο τρόπος που θα γοητεύσουμε/φλερτάρουμε/ενδιαφερθούμε για κάποιον/α που μας εξάπτει.
    Αυτοί οι συμβολισμοί λοιπόν είναι δεδομένοι και δεν παίζει ρόλο αν μιλάμε για ζευγάρια του ίδιου φύλου ή διαφορετικού. Προφανώς η διάκριση σε ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι είναι πιο πρακτική, τουλάχιστον στη γλώσσα της παραδοσιακής αστρολογίας, γιατί η Αφροδίτη είναι τα θηλυκά στοιχεία της σεξουαλικότητας και αποδίδονται ευκολότερα στη γυναικά ενώ ο Άρης συμβολίζει τα αρσενικά που αποδίδονται στον άντρα.
    Όμως σε κάθε περίπτωση μέσα από τον χάρτη δεν μπορεί κανείς να διακρίνει την σεξουαλική ταυτότητα του ατόμου, οπότε οι όψεις μεταξύ αυτών των πλανητών σε συναστρία δεν διαφοροποιούνται σημαντικά. Πχ δυναμικές όψεις ανάμεσα στον Άρη του ενός μέλους με τον Άρη του άλλου μέλους δηλώνουν πάντα ένταση, μάχες επιβεβαίωσης, έντονη σεξουαλική έξαψη ενώ ευνοϊκές όψεις ανάμεσα στις Αφροδίτες δύο ατόμων πάντα μας δίνουν μια σχέση όπου γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και υπάρχει επικοινωνία για το κοινό καλό..
    Ελπίζω να κάλυψα την απορία σου πάνω στο θέμα. Για ό,τι άλλο επανέρχεσαι με ποστ και με λίγη υπομονή θα απαντηθεί.
  • felis @ 15.07.2010 19:24
    σ' ευχαριστω πολυ stardome.. καλυφθηκα πληρως απο την απαντηση!! οσο για το παραπονο ηταν γιατι ποτε δεν μου εχει απαντηθει κατι που ειναι σημαντικο για μενα.. και εχω κανει υπομονη αρκετη!!!! αλλα απευθυνοταν σε ολους οχι μονο στο stardome! χαιρομαι πολυ που καναμε μια αρχη!!!!!!! και παλι ευχαριστω..
  • Stardome* @ 15.07.2010 19:32
    give it another shot αν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος που ήθελες την απάντηση... you might get lucky this time.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...