1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή και τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
2. Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει. Θρυμματίζουμε τα
μπισκότα. Ενώνουμε το βούτυρο με τα μπισκότα κι ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα δαχτυλίδι με αποσπώμενη βάση 24 εκ. Αδειάζουμε τη
βάση σοκολατένιου μπισκότου. Στρώνουμε καλά το μείγμα πατώντας με το
κουτάλι. Παγώνουμε τη βάση στο ψυγείο. 3. Αδειάζουμε το ζαχαρούχο
γάλα σε μια κατσαρόλα. Αφού έρθει σε σημείο βρασμού, χαμηλώνουμε τη
φωτιά και σιγοβράζουμε το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να σκουρύνει ελαφρά και
να πάρει το χρώμα που έχει η καραμέλα γάλακτος. 4. Αποσύρουμε από τη
φωτιά και κοσκινίζουμε μέσα το κακάο και 1/2 φλιτζ. από την κρέμα
γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Προσπαθήστε να μη σκουρύνει πολύ
το γάλα κατά το βρασμό του, απλά να
ξανθύνει, αλλιώς θα σκληρύνει πολύ όταν κρυώσει. Κόβουμε τις μπανάνες σε
λεπτές φέτες. Τις στρώνουμε στη βάση μπισκότου και περιχύνουμε με το
ζαχαρούχο. 5. Παγώνουμε το Banoffee κι όταν πρόκειται να το σερβίρουμε το γαρνίρουμε με τη χτυπημένη κρέμα και με το ξύσμα σοκολάτας. Mερίδες: 10 Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά ΠΑΟΛΟ ΤΟΥΡΤΕΛΙΟ
@Fwfwka να 'σαι ο εαυτός σου (σε περίπτωση που είσαι ένας από τους κάπως πιο επικριτκούς Λέοντες μην το παρακάνεις!) και για όνομα του Πλούτωνα μη, λέω, μην αναφέρεις άλλους γκόμενους ή τωρινές κατακτήσεις σου...
pws 8a kolisi enas skorpios me enan lewn