παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ STARDOME


Από καιρό σε καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλαμβάνω μερικές σκέψεις μου για το site:

Το stardome αποτελεί μια "Αστρολογική Κοινότητα" με ίση έμφαση και στην Αστρολογία και στην Κοινότητα- με πεντε πλανήτες στον 11ο οίκο μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Εδώ μιλάμε για αστρολογία αλλά και για ό,τι μας ενδιαφέρει στην Ζωή- η ζωή μπορεί να απεικονιστεί συμβολικά απο την  αστρολογία και η αστρολογία είναι ζωή.

Το site ενθαρρύνει το διάλογο, τη δημιουργικότητα, τις αντιθέσεις.

Δεν έχω λογοκρίνει παρά μόνο σε περιπτώσεις χυδαιολογίας κι αυτό για αισθητικούς λόγους- για να είμαι ειλικρινής έχω σβήσει δύο ή τρία μέλη με ψυχρά υποκειμενικά κριτίρια και δεν το μετανοιώνω καθόλου.

Όποιος θέλει αποκλειστικά και μόνο αστρολογική ενημέρωση θα πρέπει να την αναζητήσει σε άλλα πιο ειδικευμένα site. Σε αυτό το site με ενδιαφέρει να υπάρχει επί πλέον κοινωνική κινητικότητα ώστε η αστρολογία να μην αποτελεί ούτε μυστήριο, ούτε ελίτ, ούτε περιθωριακό είδος, αλλά να είναι μέρος μιας καθημερινής πραγματικότητας.

Οποιος δεν αντέχει τις αντιπαραθέσεις, τις διαφορετικές απόψεις, την ένταση των επιχειρηματων ακόμα και τη σύγκρουση η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή- όπως είναι άλλωστε είναι πάντα ανοιχτή και η πόρτα εισόδου- αλλά δεν θα τις αποτρέψω γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η σύνθεση χρειάζεται αντίθετες απόψεις που πολλές φορές είναι δυναμικές. Καλύτερα δυνατές φωνές παρά σιωπή νεκροταφείου. Καλύτερα μια λέξη παρά πάνω που επιδέχεται συγγνώμης παρά καλυμμένη επιθετικότητα που δαγκώνει με καλούς τρόπους και αλοιφές ευγένειας.

Φυσικά και οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ποιήματα, ιστορίες, να κατεβάσει τραγούδια, να μας μεταφέρει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ή ο,τιδήποτε. Οποιου δεν είναι του γούστου του ας τα προσπεράσει και ας γράψει γι΄ αυτό που θέλει.

Το ψευδώνυμα όπως έχω γράψει επανειλημένα είναι ονόματα που περίεχουν έναν άνθρωπο. Δεν με κάνει Πανόπουλο το επίθετό μου, εγώ του δίνω υπόσταση. Αυτός/η που έχει επιλέξει να τον λένε "Χ" είναι ο Χ και μάλιστα πολύ πιο αληθινός από την κοινωνική σύμβαση. (Εχω πέσει κι εγώ στην παγίδα να μιλάω για ψευδώνυμα/κρυψώνες αλλά ουσιαστικά ξέρω ότι αυτή είναι μια μικροαστική αντίληψη του 20ου αιώνα).

Αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε το... Ο κόσμος αλλάζει και βρισκομαστε στο ιντερνετ στο κατεξοχήν πεδίο της αλλαγής και το κύμα δεν θα σταματήσει σ αυτό το site επειδή μερικοί δεν αντέχουν να κολυμπάνε.



Σχόλια: 36   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • johnnyG @ 15.12.2008 18:51
    xaxaxa zepo!!! esy omws de mas eipes... me poious eisai?
  • andreas_zepos @ 14.12.2008 22:26
    ενα ανεκδοτο.......
    ειναι δυο στρατιωτες...ποντιοι...και σταματανε εναν τυπο στο δρομο
    απειλωντας τον με τα οπλα τους.
    -με ποιον εισαι συ ρε? με μας ή με τους αλλους??
    -με σας! με σας!
    -εμεις ειμαστε με τους αλλους!! (και τον εφαγαν...)
    χα-χα-χα!!

    μη μπερδευεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:56
    οπότε μήπως με αυτό που λέμε γενικά κι αόριστα "mainstream" ορίζονται(χρησιμοποιώντας αυτό που λες)συστηματα βασει των οποιων όχι μόνο αντιστοιχουμε σε νοηματα τις λεξεις που χρησιμοποιουμε, αλλά και στα οποία εντάσσουμε τις ζωές μας; και δε νομίζω ότι αυτό γινόταν με παλαιότερα ρεύματα, όπως κι αν ονομαζονταν. εκεί το πάω.
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:44
    δε μιλάω για μετάφραση. και πάντα όσα λέμε αντιστοιχούν στους δικούς μας κώδικες. so???
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:42
    flamescreen, έχεις ένα point σε αυτό που λες. mainstream σε μετάφραση σημαίνει κύριο ρεύμα, εντάξει. αλλά καταλαβαινόμαστε νομίζω, ως προς το τι εννοώ... και είναι υποκειμενικό βέβαια.
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:40
    kai mainstream justin timberlake...
    http://www.youtube.com/watch?v=N7p4mioawIA
  • flamescreen73 @ 14.12.2008 20:39
    Ωραιο τραγουδακι για τους Πλουτωνειους ερωτες.
    Θα το κανω σημαια.

    Η συζητηση για το mainstream εχει νοημα στο βαθμο που εξεταζουμε πως χρησιμοποιουμε το συστημα βασει του οποιου αντιστοιχουμε σε νοηματα τις λεξεις που χρησιμοποιουμε(πχ gay, απελευθερωση, cool). Ειναι δυνατο η ιδια λεξη να σημαινει εντελως διαφορετικα πραγματα, αναλογως και κουλτουρας η του συνομιλητη.
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:23
    και το wanna be mainstream είναι μικροαστισμός, μιας και το θυμήθηκα...
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:22
    το maistream επίσης, δεν είναι υπαρκτό. όσο πάει ο καιρός, τόσο περισσότερο φαίνεται. αυτά...
  • johnnyG @ 14.12.2008 20:16
    λοιπόν... έχουμε αόριστα ένα ρεύμα. το ρεύμα κυλάει, και γύρω-γύρω υπάρχουν ρευματάκια παράλληλα ή σε άλλη κατεύθυνση από αυτό. πολύ φυσιολογικό, και όμορφο. και έχει συνέχεια...
    mainstream, σύγχρονος όρος(σύμφωνα με τη γνώμη μου) = ένας πλαστικός αγωγός με στρασάκια, που περιορίζει το ρεύμα και το κατευθύνει σε ένα στενό βόθρο. οπότε δεν είναι καν ρεύμα, αλλά σωλήνας.

    σύγχρονο περιθώριο(επίσης υποκειμενική άποψη)= ό,τι δε χωράει στο main stream

    άρα mainsteam = σύχρονος φασισμός, επικαλυμμένος. τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο.

    νομίζω το ανέλυσα όσο το δυνατόν καλύτερα...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...