αν και δεν ειμαι ζυγος...απλώς περιτριγυρίζομαι απο σας τους ζυγους...εχετε πάθει μεγάλο σοκ...και ειδικα τις τελευταιες μερες...! Τωρα για μενα εγώώώ να δείς τι έχω παθει ....μπέρδεμα δεν το λες...απλώς πολύ ενδοσκόπηση στα ερωτικα ....!
Μα πως σου φαινεται ζυγος με διδυμο...? με τετοιες συνθηκες....?? ευτυχώς ο ένας κράτα τον αλλον ...αλλα μεχρι ΠΟΤΕ???? δεν αντέχετε αλλο λιγο και θα σκάσουμε...
η επιστροφη υπαρχει στο μυαλο μου...!!!!αλλα πολύ ενταση...και μια ακαταστασία στην καρδια & στο μυαλο...!και ο αλλος το καταλαβαινει...! ππφφ ειναι και οι εκλείψεις...
ο ζυγος ηταν και ειναι μπερδεμενος με εμενα...εφοσον ηξερε οτι ημουνα σε περιεργη φαση...!αλλα τωρα αυτες τις μερες περα του οτι δεν θελω πιεση ...μου εχει αφησει χωρο...!πφφφ...αλλα πειτε ποτε θα περασει ολο αυτο...??
ναι,ας πει καποιος!!!εγω εχω τη σχεση με τοξοτη που παει χαλια,επιστροφες απο ιχθυ απο το παρελθον και ενα λιονταρι που το πολιορκω και με πολιορκει!!!και ολα αυτα μαζι!!!και εγω εχω χασει τα μυαλα μου!
το λιονταρακι ειναι εγωισταρος και μου κανει σκωτσεζικα ντουζ ολη την ωρα και με εκνευριζει απιστευτα.εχω χασει την υπομονη μου αλλα ....και τα μυαλα μου μαζι του!και προφανως το ξερει!!!!!!αντε βγαλε ακρη!
χμ..........οχι και τοσο....ηξερε πως ειχα πριν λιγο καιρο σχεση.μετα χαθηκαμε και τωρα που ξαναβρεθηκαμε με ρωτουσε επιμονα για το αν εληξε η σχεση μου αλλα εγω για να πω την αληθεια τα μπουρδουκλωσα.!
χαχαχα θεεεααα! και εγω το ιδιο θα εκανα...!βασικα εγω θα του εδινα να καταλαβει οτι πρεπει να με διεκδικησει...! ( το ιδιο πραγμα εχω κανει στο ζυγο )
το κουλο είναι ότι και αυτός αυτό θέλει!!!να με διεκδικήσει!!!αυτο μου λεει!βεβαια δν ξέρει πως ακόμα έχω σχεση,αλλα αυτό μου λέει..οτι θέλει να τον γραφω...απλα δεν έχει καταλαβει οτι εγω αν τον γραψω,θα τον γραψω μια και καλη!!!
οοο παλι καλα που εχει οροσκοπο υδροχοο γιατί αντρας ζυγός μου κάνει πολύ ξενέρωτος!!! εμενα ποτέ δεν με τράβηξαν....
τον αφήνα στην αρχή και είχε πάθει υστερία ,μετά που ανταποκρίθηκα κάπως στην πολιορκία του,....παει!!!και μου έχει πάρει τα μυαλά ενώ δεν το περίμενα!
περιμενει να τον φτυσω εντελως!!!αυτο περιμενει...
καλα με τόσο αέρα ο δικός σου πως τα καταφέρνει?????κανονικα δεν θα ήξερες απο που να τον πρωτομαζέψεις!!πολύ συγκροτημένος μου κάνει για ζυγος με οροσκοπο υδροχόο!!!
Δεν ειναι καθολου συγκροτημενος...πουθενα δεν το πιάνω...αν και αυτός εχει το προβλημα διοτι αυτος λεει οτι δεν μπορει να με καταλαβει με τ ι π ο τ α ...οσες προσπαθειες και αν κανει...αλλα μιλαμε για πολυ εγωισμο...και ζηλια αλλα το δειχνει με γλυκο τροπο...! εγω να δω τι θα κανω που εχω χασει τον μπουσουλα...!! : p
εεε φτύσε τον λιγο....πηγαινε με κανεναν αλλον εκει που συχναζει και θα σου πω εγω...!αλλα να πας και καλα φιλικα...και αυτος να νομιζει οτι θελει...!
χα χα χα άαντε ρωτα τον...γιατι ενω εκει που λεω οτι το εχουμε το πραγμα....ξαφνικα γυριζει και μου λεει οτι τον εχω μπερδεψει...!! για αυτο σου λεωω ενας ωραιος χαμος....!!!
εεεεεεεεετσι οπότε προβλέπω να κρατάει για πολύ αυτή η σχέση....μέχρι να βρείτε άκρη θα περάσουν καμια 10αρια χρόνια και μέχρι να αποφασίσει και ο ζυγός θα περάσουν άλλα 20!!!έχει τη γλύκα του και αυτό....κουραση ομως βρε παιδί μου,πολύ κουραση...
ααμεε αντε να την παρουμε και αντε να την δειξουμε...!
πες οτι την εχουμε παρει...πως ειμαστε ξεκαθαρες ...? και εγω ειδικα...στο ζυγο...για ξεκαθαρα πραγματα που ζητα...λιγουλακι...δυσκολο & φοβιτσιάρικο όλο το πραγμα....!!!
χα χα χα χα χα!!!!λες εε??αντε να δουμε...γιατι περναει ο καιρος και δεν βλεπουμε κατι καλο...και μενουμε ολο στα ιδια ...!και ζηταει ο ιδιος την αλλαγη...!
oi zigoi outos i allos anisoropoi eimaste panta...tora me ta erotika mas na mperdeyontai i na ta mperdeyoume moinoi mas(ayto to kanoume kala!!!!!) eimaste gia desimo...sxeseis eksartisis,ti mia etsi tin alli alios...oyte ton eayto mas den empisteyomaste se ayta pou leme... xali mayro...kai den voithene kai oi genikoteres katastaseis....na ksexastoyme vre aderfaki mou...snif..!
πόσο δίκιο έχεις!!!μόνοι μας τα μπερδεύουμε και ούτε και εμείς εμπιστευόμαστε αυτά που λέμε!και όντως είμαστε έτσι μία αλλιώς!!!εγώ τα έκανα κουβάρι όλα,στη συνέχεια τα διέλυσα και ησύχασα προς στιγμήν...μέχρι να καταλάβω τι έκανα!!!!!!!!
prepei na allaksoume nootropia..ego pantos prospatho..diskolo men alla pou tha pei..tha to katafero..kai oso kai an mas ponaei kati prepei na to doume antikeimenika..kai ego metaniono gia tin simperifora mou,pou isos tha eprepe na tin xeiristo allios..alla tora paei..kai eksalou ola gia kalo ginontai..etsi den lene??
Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
ManosTS @ 29.01.2025
marianlei @ 09.12.2024
Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
crazygirl25 @ 03.09.2024
AndreasZeppos @ 01.07.2024
Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
Michalis @ 28.02.2024
loading...
Stardome* @ 21.10.2017
May the stars shine upon you all
Stardome* @ 13.10.2017
Αγαπητή Irini,
δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
Stardome* @ 05.10.2017
Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
Stardome* @ 28.09.2017
Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
Starhicker @ 10.03.2015
Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...
Προσωπικό μήνυμα
Στείλε ένα μήνυμα στο μέλος
παρακαλώ περιμένετε...
Αποστολή πρόσκλησης
Θέλεις να στείλεις πρόσκληση στο μέλος να γίνεται φίλοι;
αναδρομη αφροδιτη
εμενα ο ζυγος εχει οροσκοπο υδροχοο οποτε εχεις καταλαβει τι γινεται???
τον αφήνα στην αρχή και είχε πάθει υστερία ,μετά που ανταποκρίθηκα κάπως στην πολιορκία του,....παει!!!και μου έχει πάρει τα μυαλά ενώ δεν το περίμενα!
καλα με τόσο αέρα ο δικός σου πως τα καταφέρνει?????κανονικα δεν θα ήξερες απο που να τον πρωτομαζέψεις!!πολύ συγκροτημένος μου κάνει για ζυγος με οροσκοπο υδροχόο!!!
εεε φτύσε τον λιγο....πηγαινε με κανεναν αλλον εκει που συχναζει και θα σου πω εγω...!αλλα να πας και καλα φιλικα...και αυτος να νομιζει οτι θελει...!
πες οτι την εχουμε παρει...πως ειμαστε ξεκαθαρες ...? και εγω ειδικα...στο ζυγο...για ξεκαθαρα πραγματα που ζητα...λιγουλακι...δυσκολο & φοβιτσιάρικο όλο το πραγμα....!!!
στην τελική πες του το!αν είμαι ξεκάθαρη και σιγουρευτώ, μετά θα αγχωθείς εσυ!χαρη σου κάνω πες του!!χιχιιχιχιχι
κορίτσια καλά ξεμπερδέματα...