παρακαλώ περιμένετε...

ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΔΙΑ

  • Stardome* @ 17.02.2010 12:15
    piggy137, δεν έχει νόημα να ρωτάτε σχετικά με τη σύνοδο Ήλιου - Δία όταν και οι δύο πλανήτες είναι σε διέλευση, αλλά για να έχετε και αυτή την πληροφορία γίνεται ακριβείας στις 28/2 - 1/3.
    Αντίθετα σας ενδιαφέρει στο δικό σας γενέθλιο ωροσκόπιο πότε ο Δίας θα περάσει πάνω από τον Ήλιο σας, που βρίσκεται στις 23 μοίρες των Ιχθύων. Αυτό πρόκειται να συμβεί την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και τις αρχές Μαΐου. Εκείνη την περίοδο πρέπει να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας για επαγγελματικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες, εξελίξεις σε θέματα που έχουν κολλήσει.
  • emena @ 17.02.2010 12:35
    Αν αυτη η συνοδος βρισκεται σαν οψη στον γενεθλειο κ αυτη που πραγματοποιειται τωρα γινεται ακριβως πανω στη σεληνη,μας αφορα?
  • ANNAELE @ 17.02.2010 12:46
    μια βοηθεια!!!τι σημασια εχουν οι μοιρες?π.χ ο ηλιος μου ειναι στους ιχθεις17 18 24.τι ειναι αυτο?
  • Stardome* @ 17.02.2010 14:17
    emena δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω την ερώτηση σας. Στο χάρτη σας έχετε σύνοδο Ήλιου - Σελήνης και περιμένετε φέτος την επιστροφή Δία (στο χάρτη του προφίλ σας έχετε Δία στους Ιχθύς)... Αν θέλετε επαναδιατυπώστε την ερώτηση σας...

    ANNAELE, οι μοίρες έχουν σημασία γιατί αφενός μέσω αυτών υπολογίζουμε τις όψεις των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη και αφετέρου γιατί μας δείχνουν χρονικά πότε πρόκειται να επηρεαστεί ο καθένας από μια διέλευση. Για παράδειγμα εσείς που έχετε Ήλιο στις 17 μοίρες των Ιχθύων θα επηρεαστείτε από τον Δία όταν και αυτός θα έρθει στις ίδιες μοίρες. Αυτό θα συμβεί στα τέλη Μαρτίου και πρώτη εβδομάδα του Απριλίου
  • emena @ 17.02.2010 14:49
    στο γενεθλειο χαρτη υπαρχει η συνοδος ηλιου-δια στο κριο.Με αυτη τη προηποθεση κ με το γεγονος οτι η επερχομενη συνοδος γινεται ακριβως πανω στη γενεθλεια σεληνη.θα λεγαμε οτι επιρεαζομαι αμμεσα?(ο χαρτης διορθωθηκε με τα σωστα στοιχεια)
  • fotoula @ 17.02.2010 14:54
    apli logiki (i ari8mitiki) = epireazesai amesa otan i dieleusi tou DIA 8a pesei panw ston Hlio kai ston Dia sou... tsekare tis moires tis dieleusis tou Dia... kai upologise oti 8a einai tote... (den xerw tis moires tou Hliou kai tou Dia sou)
  • fotoula @ 17.02.2010 14:56
    logika exeis kairo... mexri na ftasei o Dias ston Krio - twra einai stous Ix8eis kai malista stin arxi...upomoni!

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...