- 3 μεγάλα καρότα
- 1 ματσάκι μαϊντανό (χωρίς τα κοτσάνια)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 250 γραμ. κονσέρβα τόνο
- 1 κουτ. γλυκού κάππαρη
- χυμό ενός λεμονιού
- αλατάκι
- ελαιόλαδο
Διαδικασία
Αρχικά καθαρίζουμε, πλένουμε και τρίβουμε τα καρότα.
Έπειτα ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, καθαρίζουμε και λιώνουμε το σκόρδο. Επίσης στραγγίζουμε τον τόνο.
Στην συνέχεια αναμειγνύουμε τα καρότα, το μαϊντανό και το σκόρδο, αλατίζουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτομε τον τόνο, ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε. Η σαλάτα είναι έτοιμη.
ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ