παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κ Ι Ο Μ Ω Σ Ε Γ Ι Ν Ε Τ Ο Θ Α Υ Μ Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Αγαπητα φιλαρακια!

 

Σας ευχαριστω ολους θερμα για τις απαντησεις σας! Ειστε Φοβεροι! ΟΜΩΣ: Εγινε το θαυμα! Και εχτες που βρεθηκα με αυτον τον Διδυμο που ειμαι ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ (βλ. Χαλυβουργικη Ελλαδος) πηγαμε για ποτακι σε ενα φιλικο σπιτι και το ξημερωσαμε! Εγω προσωπικα ηπια οτι κυκλοφορουσε σε αιθυλικη αλκοολη! Μεχρι και το φωτιστικο οινοπνευμα θα επινα, αλλα τελευταια στιγμη το εκοψα (βλεπεις εμεις τα Ψαρια ειμαστε και πολυ αλκοολες!!!χααχα)! 

 

Αφου λοιπον περασαμε πανεμορφα σε αυτο το φιλικο σπιτι, γελασαμε, ηπιαμε και παιξαμε τη μουσικουλα μας, με γυρισε στο σπιτι μου, οπου εγινε το εξης ΤΡΟΜΕΡΟ συμβαν! Ενω με αφηνει εξω απο την εισοδο της πολυκατοικιας μου, με φιλαει στο μαγουλο και μου λεει καληνυχτα (οπου εδω σημειωνουμε οτι απο την ημερα που "χωρισαμε" ουτε χειραψια δεν καναμε!!)! Ομως δεν εμεινε στο φιλι στο μαγουλο! Με φιλησε χωρις να το καταλαβω καν στο στομα! Και μαλιστα πολυ lovely και tender!!!!!!! Ειναι περιττο ναμιζω να σας πω οτι ανεβαινωντας τις σκαλες του σπιτιου μου ειχα ενα χαμογελο του μαλακα!!!!! Μεχρι που οταν ξαπλωσα στο κρεββατι μου αρχισα να μου ριχνω μπουνιες για να δω αν ειμαι Ξυπνιος ή αν τελικα αυτο που εζησα ηταν ενα απλο ονειρο! ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

 

Πλεον ειμαι ενα ευτυχισμενο παιδι! Δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση να του σχολιασω το χθεσινοβραδινο φιλι! Θα το αφησω ασχολιαστο μεχρι να το σχολιασει αυτος! Και σε απαντηση για την KaMiKaZe εχω να πω οτι "Εσεις οι Διδυμοι ειστε αξιολατρευτα παιδακια! Δεν μπορουμε να σας κρατησουμε κακια! Απλα για να ειμαστε μαζι σας πρεπει να σας αφηνουμε την ψευδαισθηση οτι εχετε το πανω χερι στην σχεση! Γιατι να σας το χαλασουμε! ΑΑφου αυτο θελετε, ας το εχετε!" Ομως να ξερεις KaMiKaZe μου οτι ειλικρινα ειστε φοβερο ζωδιο! Και με τους ΙΧΘΥΣ πιστευω κανετε το τελειο συνδιασμο! Και ο κολλητος μου ειναι Διδυμος, οποτε καταλαβαινεις...σας εχω αδυναμια!

 

Φιλουμπες σε ολους σας και σας ευχαριστω για την αμεσση συμπαρασταση! Θα περιμενω με ανυπομονα τα σχολια σας! 

Σχόλια: 2   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • stefanosmas @ 06.02.2007 16:39
    sas eyxaristo para poli!
  • gpano @ 06.02.2007 16:23
    stefanosmas κάνε την αίτηση ΤΩΡΑ.. ευνοείται η περίοδος για δουλειές και αν μπορείς κατάθεσέ την αύριο κιόλας.. Ξεκίνημα, λειτουργία και ενάρξεις μετά τις 8 Μαρτίου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...