παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέο ξεκίνημα

Γειά σας! Είμαι τοξότης με ωροσκόπο τοξότη. Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή μου σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μέσα μου ξέρω πολύ καλά τι θέλω για να είμαι ευτυχισμένος. Πιστέυω πως έχω μπεί σε καλό δρόμο και πως οι προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες σύντομα θα αποδόσουν καρπούς. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το αν βρίσκεστε και εσείς σε παρόμοια θέση. Τι πιστέυετε οτι φταίει και δεν προχωράμε εμείς οι τοξότες ? Την μία βαδίζουμε με ρυθμούς χελώνας και την άλλη τρέχουμε. Εγώ πιστέυω ότι είμαι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα και θέλω παρα πολύ να το κάνω. Απο εδώ και πέρα είμαι έτοιμος και θέλω να πατήσω σε σταθερές βάσεις στην ζωή μου. Τί πιστέυετε ότι φταίει και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση σε πολλούς τομείς της ζωής μας?


Σχόλια: 3   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • DancingStar18 @ 27.09.2009 16:04
    Michali eilikrina akrivws ta idia k egw akrivws omws.....eimai toxotis me toxoti......selini leonta...
  • Michalis @ 20.09.2009 22:10
    Σε ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές σου Stardhomme.
    Θα ήθελα λίγο να επικεντρωθούμε στην φράση που γράφεις ότι θα πρέπει να γίνει μια μετακίνηση απο μια κατάσταση που έχει πλέον τελειώσει. Υπάρχει μια κατάσταση στην ζωή μου η οποία μπήκε στην κατάψυξη για κάποιο διάστημα και μου έχει δημιουργήσει μια κάποια ανασφάλεια στην ζωή μου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι βλέπεις σχετικά με αυτή την κατάσταση ?
  • Stardhomme @ 20.09.2009 12:23
    michalis, καταρχάς θα ήταν καλό να περιμένεις ο κυβερνήτης σου Δίας να γυρίσει σε ορθή πορεία από 13/10. Την ίδια εποχή ο Άρης είναι στο Λέοντα και τριγωνίζει τους πλανήτες σου στον Τοξότη και ταυτόχρονα τον ωροσκόπο σου με αποτέλεσμα η εσωτερική σου ενέργεια να βρίσκει επιτέλους διέξοδο. Την ίδια εποχή ο Β. Δεσμός είναι σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τη Σελήνη σου και έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις αυτό που ονειρεύεσαι και έχει και να κάνει και με μία μετακίνηση από μία κατάσταση που έχει πλέον τελειώσει. Τέλος και ο Κρόνος φεύγει από την Παρθένο και σταματά να επηρεάζει αρνητικά τον Τοξότη με αποτέλεσμα αλλά μία ανάσα φρεσκάδας στη ζωή σου. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως μετά τα μέσα Οκτωβρίου η κατάσταση θα αλλάξει (ειδικά προς τη Νέα Σελήνη της 18/10) και τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε στη ζωή σου. Βέβαια να θυμάσαι πως τον Ιανουάριο ίσως να χρειαστεί επαναπρογραμματισμός και μία ευθυγράμμιση μίας κατάστασης της οποίας ίσως να χάνεις τον έλεγχο..... Η έκλειψη Ηλόυ στις 15/1/2010 σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη είναι ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης εκ νέου, πρν γίνει αφορμή για καυγάδες και εντάσεις (πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου ανοίγματα)..... Μέχρι τότε, καλά ξεκινήματα!!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...