παρακαλώ περιμένετε...

niwthw asxima

  • Shark @ 31.07.2014 16:19
    +1 στον Αιγοκερω..Εσυ εχεις τα θεματα,οχι εκεινος...
  • nat22 @ 31.07.2014 16:28
    Αμα σου πω οτι διαβασα 3-4 φορες το κειμενο για να καταλαβω τι λες και τι ρωτας.και παλι παω στοιχημα δεν καταλαβα! ας κανω μια προσπαθεια ομως.το οτι εσυ ησουν στην αρχη ανεκτικη και μετα αυτος αλλαξε για μενα ειναι λαθος.τι θα πει αλλαζω?τι θα πει ειμαι ανεκτικος?υποτιθεται την σχεση την κανεις για να νιωθεις καλα πρωτα απ ολα με εσενα...για να περνας καλα πανω απ ολους ΕΣΥ.αμα την ξεκινας με την ατακα "που θα παει θα στρωσει" γαμησε τα! (και δεν το λεω μονο για σενα....γενικα μιλαω.) Αν λοιπον απ την αρχη δεν σ αρεσει που ο αλλος δεν σηκωνει το κουλο του να σε παρει τηλ φευγεις!απλο! Δευτερον....λες δεν αντεχεις που δεν ζηλευει...και παλι το λαθος κοπελια ειναι δικο σου.Γιατι απ την αρχη εβλεπες οτι ειναι τετοιος τυπος.και ο Μπραντ ο Πιτ να ερθει να σου μιλησει πιστεψε με δεν θα ιδρωσει το αυτακι του!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ.....τι να κανουμε????και παλι θα πω το ιδιο που ειπα παραπανω.αν δεν μας κανει αυτο που εχουμε ΦΕΥΓΟΥΜΕ.δεν απαιτουμε απο κανεναν να αλλαξει και να γινει οπως γουσταρουμε γιατι τοτε και εκεινος θα απαιτησει να γινουμε οτι γουσταρει...και στο τελος δεν θα εχεις σχεση εσυ με εκεινον αλλα τα δημιουργηματα σας μεταξυ τους!!!Το οτι σου μιλαει ασχημα και σε εχει δεδομενη οπως λες πηγαζει απ το γεγονος οτι δημιουργεις εντασεις(απ οτι μπορω να καταλαβω...) για χαζομαρες!!!!( γιατι δεν σε ζηλευει ντε και καλα....) Πιστεψε με η ζηλια ειναι αρρωστια.και το οτι καποιος ζηλευει δεν σημαινει οτι ενδιαφερεται περισσοτερο απο καποιον που δεν ζηλευει! τα συναισθηματα  υπαρχουν χιλιαδες τροποι για να τα δειξει περα απ την ζηλια και την κτητικοτητα.  Ελπιζω να βοηθησα...καλη σου τυχη!!!
  • alice16 @ 31.07.2014 20:19
    Είσαι τρελή. Ο Αιγόκερως είναι μεγάλος ήρωας που σε αντέχει 6 μήνες. 
     
    ΥΓ: Αυτό που μ άρεσε πιο πολύ απ' όλα: τι ανθρωπος ειμαι εγω και τι ακριβως ζηταω μεσα απο μια σχεση
  • belekou @ 31.07.2014 20:34
    Του λες που εισαι κ σε πιστεύει , του λες σε ´αγαπαω κ του αρκεί κ δεν ζηλεύει ;;; Και ρωτάω τώρα ο έρημος ο Αιγοκερως φταίει ;;;; Χωρίς να ειμαι προκαταλειμενη επειδή ειμαι κ εγώ Αιγόκερως
  • moisture666 @ 01.08.2014 12:09

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λεωνίδας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...