ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
αν ειναι να ειναι σχεση,τι να το κανω;καθομαι και σπιτι μου.το θεμα ειναι να περνας καλα και μετα δε σε ξερω,δε σε ειδα...τωρα αν ο πιτσιρικας ηθελε σχεση,τι να του κανω;δε μπορω.
σε ρωταω γιατι κ εγω κατι τετοια παλαβα κανω.στελνω μηνυματα στο ασχετο,τηλεφωνω οποτε μου κατεβει,τον βριζω ετσι για να περασει η ωρα.πριν κανα μηνα μου ειπε οτι πρεπει να δω ψυχιατρο επειγοντως.μηπως τελικα το προβλημα το εχετε εσεις και οχι εμεις;
ΘΕΜΑ ΖΩΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Αποσυρομαι για σημερα και μαλλον μεχρι να περασουν οι εκκληψεις!!!
(Μ'αρεσει που τοσο καιρο εβαζα χερι στα 2 αγαπημενα ΙΙμια του σαιτ, να μην τα παιρνουν στο κρανιο με οσα διαβαζαν και να μην ειναι επιθετικοι.. ΣΑΣ Ζηταω Δημοσιως συγνωμη!!)
Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
ManosTS @ 29.01.2025
marianlei @ 09.12.2024
Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
crazygirl25 @ 03.09.2024
AndreasZeppos @ 01.07.2024
Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
Michalis @ 28.02.2024
loading...
Stardome* @ 21.10.2017
May the stars shine upon you all
Stardome* @ 13.10.2017
Αγαπητή Irini,
δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
Stardome* @ 05.10.2017
Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
Stardome* @ 28.09.2017
Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
Starhicker @ 10.03.2015
Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...
Προσωπικό μήνυμα
Στείλε ένα μήνυμα στο μέλος
παρακαλώ περιμένετε...
Αποστολή πρόσκλησης
Θέλεις να στείλεις πρόσκληση στο μέλος να γίνεται φίλοι;
αγαπητο gourounaki.
Αλλαξαν απο οτι φαινεται οι εξωσυζυγικες σχεσεις...
Αποσυρομαι για σημερα και μαλλον μεχρι να περασουν οι εκκληψεις!!!
(Μ'αρεσει που τοσο καιρο εβαζα χερι στα 2 αγαπημενα ΙΙμια του σαιτ, να μην τα παιρνουν στο κρανιο με οσα διαβαζαν και να μην ειναι επιθετικοι.. ΣΑΣ Ζηταω Δημοσιως συγνωμη!!)
Γεια σας!!!