παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τζιζ!

Μη διατηρείς κάτι που έχει χαθεί από καιρό…

 

Η Σελήνη διανύει τα τελευταία της λεπτά στους Διδύμους σήμερα Τετάρτη 24/8 και περνάει στον Καρκίνο το μεσημέρι οπότε και ενεργοποιούνται οι δυναμικές της όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το θέμα είναι αν θα αιφνιδιάσεις ή θα σε αιφνιδιάσουν.

Η κίνηση που κάνεις, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων ή ωροσκόπων (Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι), δεν εμπεριέχει και τόση σιγουριά (είναι και ο Ερμής ανάδρομος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά και αποστασιοποιημένα) αλλά πρέπει να γίνει αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς φωνάζει πως πρέπει να σιγουρευτείς για ένα θέμα που αφορά ένα άτομο ή μία χρηματική συνδιαλλαγή. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είναι σαν να επιτρέπεις να μπει ένα άτομο στο σπίτι σου που θα σου επιβεβαιώσει μία αρνητική αίσθηση που έχεις, να επιμένεις να μάθεις κάτι που γνωρίζεις πως δε θα σε ξαφνιάσει απαραίτητα αλλά θα επιβεβαιώσει τη φοβία σου, να κυνηγάς κάτι που γνωρίζεις πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις. Ίσως η συγκεκριμένη Σελήνη στον Καρκίνο να δρα προβοκατόρικα όσον αφορά τη συνέχιση μίας σχέσης ή προσπάθειας, αφού θέλει να σε φέρει αντιμέτωπο/η με το πρόβλημα και το εμπόδιο ώστε να κατανοήσεις πως είναι ανώφελο να κυνηγάς κάτι που δεν μπορείς να έχεις/αποκτήσεις/διατηρήσεις για την ώρα.

Από την άλλη όμως πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με το Χείρωνα λέει πως ξεπερνάς τη φοβία και την πληγή που κουβαλάς όταν ανοίξεις την καρδιά σου σε άλλους ανθρώπους και εμπιστευτείς τα πιο μύχια μυστικά της. Η σοφία σου γύρω από τις σχέσεις και τις οικονομικές επενδύσεις είναι τέτοια που φέρνει κοντά σου άτομα που αναζητούν ένα φάρο ελπίδας όταν βρίσκονται σε καταιγίδα αλλά ταυτόχρονα σε στέλνει και σε άτομα ή καταστάσεις που είναι ανώφελο να ελπίζεις να κατακτήσεις αφού δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Από τη μία πλευρά λοιπόν μπορείς να γίνεις ο γκουρού της καρδιάς ή της τσέπης των άλλων και από την άλλη πλευρά ο χειρότερος συμβουλάτορας της δικής σου καρδιάς και τσέπης αφού επιμένεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Αυτό που γίνεται σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η έναρξη της συνειδητοποίησης των δυνατοτήτων σου, ώστε στη Νέα Σελήνη της 29/8 να θέσεις στόχους που είναι εφικτοί.

Μέχρι να φτάσεις όμως εκεί, χρειάζεται να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα και κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται στα βάθη της ψυχής σου χωρίς να εξυπηρετούν κάτι. Ίσως να τους/τις/τα διατηρείς εκεί από συνήθεια ή ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα συμβαδίσουν με τα δικά σου θέλω και μπορώ. Μερικές φορές όμως η νίκη έρχεται όταν διώξεις ανθρώπου, μνήμες και καταστάσεις που δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Μήπως δυναμώνεις καθώς πετάς κάτι που θεωρούσες αδιανόητο να χάσεις, αλλά στην πραγματικότητα σου αφήνει τέτοια ανακούφιση που αισθάνεσαι πως ξαναγεννιέσαι…;

 

http://signingstar.wordpress.com/
Σχόλια: 43   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • Magneto @ 06.07.2011 04:33
    Ε πόσες λα τραπ θα πιεις κι εσύ? 
    Μία φτάνει.......άντε δύο!
     
    Έχει και 10% αλκοόλ δεν είναι και νεράκι!
  • MrsPetrozza @ 06.07.2011 02:37
    la trap monasthriakh = respect....mono pou meta se kouvalane
  • MrsPetrozza @ 06.07.2011 02:37
    k egw skorpina eimai...kammenh apo skorpio zoe19 ....asta vrasta...
  • zoe19 @ 06.07.2011 00:12
    Ωχ, πάλι με τους Σκορπιούς τα βάλατε εδωμέσα; Τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα μας έχετε για πολύ ακόμα στην μπούκα;!
    Εγώ πίνω μόνο Pills, κερνάτε;
  • Magneto @ 05.07.2011 23:37
    Εγώ πίνω λα τραπ.
  • MrsPetrozza @ 05.07.2011 23:28
    egrapsa 2 fores thn paulaner ...den peirazei
  • MrsPetrozza @ 05.07.2011 23:27
    de 8elw na xwrisw, oute mporw na ton dw san filo h kati tetoio...8elw mono na eimai mazi tou ...opoia apofash k an parw eite na xa8w, eite na ginw aplh filh tou , eite na ton ksexasw den einai h epilogh pou pragmatika 8elw...8a to kanw gt de mporw na kanw kati allo...den kserw an allaxei gnwmh later k suneidhtopoihsei poso tou leipw alla egw 8a eimai edw k 8a perimenw...oso malakismenh k an akougetai auth h apofash...pisth phneloph  oso gia tis mpures egw protimw germanikes ksan8es weiss...augustiner, paulaner, franziskaner, meissel's paulaner k ola ta -ner
  • Smintheas @ 05.07.2011 20:12
    Koita an nomizeis oti prepei, poios eimai egw pou tha sou pw oxi? Otan nomizeis oti kaneis to swsto, niwtheis kai eswterika kala. An oxi, se vasanizei i apofasi sou, oso kai an den tis to epitrepeis. Egw auto proteinw otan thelw kati na proteinw. Pou edw den thelw, ksanalew, giati den kserw ti tha kollage stin periptwsara sas.
     
    Pame oloi mazi gia mpures ama ta xemberdepsete pantws. Maresei i Carib kai i Guiness.
  • MrsPetrozza @ 05.07.2011 20:03
    tou to eipa auto alla de mou edwse thn eukairia na to apodeixw...ase pou gia mena autos den einai logos xwrismou...kati allo prepei na paizei k apla de 8elei na to pei gia ton xi psi logo...oute se filous tou den anoigetai...ti na pw...apla mallon prepei na to parw apofash...
  • Smintheas @ 05.07.2011 20:00
    An den mporeis na kolumpiseis, dokimase mipws mporeis na perpatiseis panw sto nero.
    Ws kriari den exw symvouli na sou dwsw. Oti piasei. Mila glyka, i vrise, i ftyse, i apla gine anthrwpos. An theleis, giati paratirw oti isos ton theleis epeidi se thelei. Exoume kai mia uperifaneia oi antres. Den thelei na thewreis oti ekanes sumvivasmo gia na eisai mazi tou kai an ontws eisai to kalutero gia avton, vriskw logiko na thelei kapoios na sou prosferei kai oti mporei kalutero.  Apodeixe tou oti den se noiazei pragmatika oti allo an tha eisai mazi tou.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...