παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ποια ζώδια ΔΕ “σηκώνουν” την …”προσωρινή διάσταση” στη σχέση;(Σκέψου πολύ πριν ξεστομίσεις κάτι!)

 

735e8ec4557f2f43982dfc9aa8d7faec1 Ποια ζώδια ΔΕ σηκώνουν την ...προσωρινή διάσταση στη σχέση;(Σκέψου πολύ πριν ξεστομίσεις κάτι!)

 

 

Υπάρχει ένα πασίγνωστο γνωμικό περί της αγάπης που λέει: «Αν αγαπάς κάτι ας’ το να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικό σου. Αν όχι, τότε δεν ήταν ποτέ.»
Είναι το απόγειο της ανωτερότητας, της ανιδιοτέλειας, της ωριμότητας. Είναι επίσης ένα ενδεχόμενο για το οποίο οι περισσότεροι λένε, «όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Εδώ θα κάτσει, είτε του/της αρέσει είτε όχι».

Κι ας μη φανούν ανώτεροι, ανιδιοτελείς και ώριμοι. Μην τρελαθούμε κιόλας… Τέλος, είναι ένα απόφθεγμα που επικαλούνται όσοι κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία, μετά από ένα χωρισμό, ελπίζοντας ότι ο άλλος θα καταλάβει πού βρισκόταν η αληθινή αγάπη (στους ίδιους, εννοείται).

 

Αλήθεια, αν υποθέσουμε ότι σε μια σχέση η ένταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι γείτονες καλούν κάθε τόσο την αστυνομία γιατί δεν αντέχουν τους καβγάδες, ένας προσωρινός χωρισμός δεν θα ήταν μια λύση; Για να σκεφτούν καλύτερα οι δυο σύντροφοι ποιοι είναι, πού πάνε, τι θέλουν ο ένας από τον άλλο, ποιος θα κρατάει το τηλεκοντρόλ τα συναρπαστικά βράδια μπροστά στην τηλεόραση…

Θα πρότεινες κάτι τέτοιο στο ταίρι σου; Και πώς θα περίμενες να το πάρει; Πιθανές αντιδράσεις στην πρόταση «μήπως να πάψουμε να βλεπόμαστε για λίγο καιρό;», ανάλογα πάντα με το ζώδιό του.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
Πιθανότητες να εξαφανιστεί στο ηλιοβασίλεμα, βγάζοντας καπνούς από τον θυμό του και να μην ξανακούσεις ποτέ πια γι’ αυτόν: πάρα πολλές.
Πιθανότητες να σου γίνει κολλιτσίδα για να σε ξανακατακτήσει (αποκτάς νέο ενδιαφέρον): αρκετές.
Πιθανότητες να τον επισκεφτείς στο νοσοκομείο, γιατί θα βρει ευκαιρία να κάνει τις τρέλες που δεν τον άφηνες: ουκ ολίγες.
Πιθανότητες να βρεθείς εσύ στο νοσοκομείο, από αντικείμενα που εκτόξευσε όταν του το είπες: υπολογίσιμες.
Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει εν ριπή οφθαλμού: ανησυχητικά πολλές.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πιθανότητες να σε κοιτάξει απλανώς και μετά να ρωτήσει τι θα φάτε για βράδυ: αρκετούτσικες, ιδίως αν το θέμα του φαγητού δεν έχει διευκρινιστεί.
Πιθανότητες να δεχτεί το διάστημα αναμονής, αν δεσμευτείς κι εσύ ότι δεν θα ξεπεράσει τη δεκαετία: χλομές.
Πιθανότητες να σου πει αθώα, «ναι αλλά σεξ θα κάνουμε έτσι δεν είναι;»: πολλές.
Πιθανότητες να θεωρήσει την πρόταση προσβλητική και παράλογη και να μη θέλει να σε ξαναδεί στα μάτια του: οι περισσότερες.
Πιθανότητες να βάλει σύντομα άλλο πρόσωπο αν όχι στην καρδιά του, τουλάχιστον στο κρεβάτι του: αρκετές, διότι είναι και αισθησιακός τύπος.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανότητες να συμφωνήσει μετά χαράς στη νέα τάξη των πραγμάτων: πολλές σε βαθμό απογοήτευσης (δικής σου).
Πιθανότητες να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να κάνει… χμ, στενότερη παρέα με μερικά άτομα που είχε «κιαλάρει» όσο ήταν μαζί σου: παραπάνω από αρκετές.
Πιθανότητες να μην ξαναέχεις νέα του: λίγες, παρεκτός κι αν μεταναστεύσει με τον καινούργιο του έρωτα στην Αριζόνα.
Πιθανότητες να σου την πέφτει στα ενδιάμεσα: αρκετές, άμα δεν έχει κάτι καλύτερο να ασχοληθεί.
Πιθανότητες να τα ξαναβρείτε μετά από όλα αυτά: πολλές, αφού θα επιστρέψει ανανεωμένος, έχοντας πάρει …καθαρό αέρα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανότητες να κουλουριαστεί και να κλαίει στο κατώφλι σου, μέχρι να τα πάρεις όλα πίσω: πολλές.
Πιθανότητες να «εξαφανιστεί» κάνοντας βουβές κλήσεις από απόκρυψη και περιμένοντας να τον αναζητήσεις : αρκετές.
Πιθανότητες να παίρνει μισό κιλό για κάθε μέρα του χωρισμού σας: ουκ ολίγες. Ελπίζουμε να τον αγαπάς και με τα παχάκια του.
Πιθανότητες να σκάει κάθε τόσο μύτη στη δουλειά σου, φέρνοντας τάπερ με γεμιστά ή κουτιά με παγωτίνια, γιατί τάχα τον έφερε ο δρόμος του: ενοχλητικά πολλές.
Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σε αυτό το διάστημα: ελάχιστες. Τυφλωμένος από τα δάκρυα, δεν θα διακρίνει τις ευκαιρίες.

 

 

 

ΛΕΩΝ
Πιθανότητες να προτείνεις κάτι τέτοιο χωρίς να σας χωρίζουν προστατευτικά κάγκελα ή αλεξίσφαιρα τζάμια και να βγεις αρτιμελής: λίγες.
Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σε χρόνο μηδέν: οι περισσότερες.
Πιθανότητες να τον βλέπεις διαρκώς μπροστά σου με το καινούργιο του ταίρι λες και το κάνει επίτηδες: πολλές. Και ναι, το κάνει επίτηδες.
Πιθανότητες να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και να καταλάβει πως μόνο εσύ ήσουν για εκείνον: λίγες, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το μάθεις ποτέ.
Πιθανότητες να συνεχιστεί η σχέση σας μετά από ένα τέτοιο διάλειμμα: μπουα χαχα χα….

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανότητες να προσπαθήσει να σου αλλάξει γνώμη: Σιγά που θα σε παρακαλάμε κιόλας.
Πιθανότητες να σου απαντήσει «αν εσύ δεν θες μία, εγώ δεν θέλω εκατόν μία» και να σε φτύσει δια παντός: πάρα πολλές.
Πιθανότητες να φέρει συνεργείο απολύμανσης για το στρώμα, τα ντουλάπια και όποιο χώρο μοιράστηκες μαζί του: αρκετές.
Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σύντομα: λίγες. Πρέπει πρώτα να αναλύσει την αποτυχία της σχέσης σας.
Πιθανότητες περιμένοντας να ζει τη ζωή του και, σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, δε βαριέσαι, όσα έρθουν κι όσα πάνε: Μηδενικές. Για τον Παρθένο μιλάμε!

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
Πιθανότητες να του έδωσες τη χρυσή ευκαιρία, γιατί ήθελε να την κάνει, αλλά δεν ήξερε πώς να σου το πει: αρκετές, αλλά εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα;
Πιθανότητες να σε βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και μηνύματα σε βαθμό παράνοιας (δικής σου), έτσι για να δει τι κάνεις, βρε παιδί μου: ενοχλητικά πολλές.
Πιθανότητες να βρει άλλο ταίρι στο μεταξύ: αρκετές. Δεν μπορεί τη μοναξιά, ως γνωστόν.
Πιθανότητες να κυνηγά εσένα για επανασύνδεση, ενώ έχει δημιουργήσει άλλη σχέση: αρκετές. Ας έχει και μια πισινή.
Πιθανότητες να επανασυνδεθείτε και μάλιστα να είστε καλύτερα από πριν: πολλές.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανότητες να δηλώσει οργισμένος ότι ή θα είσαστε μαζί ή θα τελειώσετε οριστικά: αρκετές.
Πιθανότητες να σε αρπάξει από τον λαιμό και να σε ταρακουνά μέχρι να ομολογήσεις με ποιον σκοπεύεις να τον αντικαταστήσεις: πολλές.
Πιθανότητες να σου έχει βάλει πομπό στο αυτοκίνητο και μικροκάμερα στην κρεβατοκάμαρα για να παρακολουθεί τις κινήσεις σου: υπολογίσιμες.
Πιθανότητες να επανασυνδεθεί τε: πολλές, αν σ’ αγαπάει. Δεν αφήνει να του φύγει κάποιος που τον ενδιαφέρει.
Πιθανότητες να σου κάνει καψόνια αφού επανασυνδεθείτε: αρκετές, αλλά εξαρτάται από το αν επέδειξες κόσμια διαγωγή στη διάρκεια του χωρισμού.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιθανότητες να τον ενθουσιάσει η ιδέα: πολύ περισσότερες από όσες θα ήθελες.
Πιθανότητες να σε αναζητήσει στο ενδιάμεσο: άσε καλύτερα.
Πιθανότητες να σου στείλει, μετά από μήνες σιωπής, μια φωτογραφία του από τις Μπαχάμες, αγκαλιά με μια εξωτική καλλονή ή έναν παιδαρά: αρκετές.
Πιθανότητες να ξαναβρεθείτε μαζί: Παραδόξως, πολλές. Θα επιστρέψει φρεσκαρισμένος και ορεξάτος.
Πιθανότητες, μετά την επανασύνδεση, να προτείνει να επαναλαμβάνετε συχνά αυτά τα «διαλείμματα», ως ένα τρόπο ανανέωσης της σχέσης σας: αρκετές.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανότητες να σου απαντήσει ότι ή θα μείνετε μαζί ή να το διαλύσετε μια και καλή: οι περισσότερες.
Πιθανότητες να πει όχι από αντίδραση, παρόλο που κι εκείνος το σκεφτόταν, επειδή δεν ήταν δικιά του η πρόταση: πολλές.
Πιθανότητες να τσιλημπουρδίσει στο διάστημα του χωρισμού: όχι πιο πολλές απ’ όσες όταν ήσαστε μαζί, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Πιθανότητες να σε βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και αιφνιδιαστικές επισκέψεις, για να τσεκάρει τι γίνεται: λίγες. Θα παίρνει τις πληροφορίες του χωρίς να εκτίθεται.
Πιθανότητες να συνειδητοποιήσει ότι είσαι η πραγματική του αγάπη και δεν θέλει να σε χάσει: πολλές. Αλλά σιγά που θα το μάθεις ποτέ.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιθανότητες να φέρει σαμπάνια για να γιορτάσετε το πέρασμα της σχέσης σας σε ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο: πολλές, αλλά τι περίμενες κι εσύ;
Πιθανότητες να σου τηλεφωνήσει μετά από λίγο καιρό για να σε ευχαριστήσει, γιατί αποδεσμεύοντάς τον του έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσει το Μαράκι/τον Σπυράκο: αρκετές.
Πιθανότητες να θέλει και να σου συστήσει το Μαράκι/τον Σπυράκο: μην το αποκλείεις.
Πιθανότητες να τα ξαναβρείτε: πολλές. Στο χαλαρό όμως, έτσι;
Πιθανότητες να επανατοποθετηθεί η σχέση σας σε μια πιο σοβαρή δέσμευση: τι άλλα νέα, στο σπίτι όλοι καλά;

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανότητες να… την κάνει πιο γρήγορα κι από χρυσόψαρο, που το αδειάζεις από τη γυάλα σε μια λίμνη: υπολογίσιμες.
Πιθανότητες, αφού σε ακούσει χωρίς να αντιδρά, να σε ρωτήσει αν ισχύει το ρομαντικό τριήμερο στην Πράγα που προγραμματίζατε (ισχύει, έτσι δεν είναι;): αρκετές.
Πιθανότητες να εξακολουθήσει να απευθύνεται σε εσένα όταν του βουλώνει ο νεροχύτης ή θέλει συναισθηματική υποστήριξη: πολλές.
Πιθανότητες να λυθούν τα προηγούμενα προβλήματά σας όταν επανασυνδεθείτε: ποια προβλήματα;
Πιθανότητες να επανασυνδεθείτε: γιατί, πότε χωρίσατε;

 

 

Πηγή: myastro.gr

Σχόλια: 122   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • Stardome* @ 31.05.2012 11:45
    Διαβάζω ξανά τα σχόλια και προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο
    εξακολουθείτε να μην σέβεστε το χώρο που προσφέρεται για τις συζητήσεις
    σας. Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο, σε μια συζήτηση που
    παρακολουθούν δεκάδες μέλη, είτε συζητούν, είτε όχι, επιλέγετε το δρόμο
    αυτής της πολεμικής.  Αδυνατώ να σας κατανοήσω πραγματικά...
     
    Σεβαστείτε το χώρο και τους εαυτούς σας. Είναι τελευταία έκκληση συνεργασίας που σας απευθύνουμε.
  • aquairina @ 30.05.2012 12:25
    καλημέρα Ritaki,φυσικά κι έχουμε χιούμορ και μια χαρά περάσαμε, αλλά εδώ μέσα κινδυνεύουμε να χάσουμε κάθε έννοια και αίσθηση του χιούμορ...!που αρχίζει η πλάκα και που η αγένεια... ? λυπάμαι αλλά σ' αυτό το τριπάκι δε θα συμμετέχω  
  • Journey @ 30.05.2012 12:11
    Ναι, το είδα και έχεις και απάντηση προς εφαρμογή
  • Ritakil25 @ 30.05.2012 12:07
    Συγγνώμη δικό μου λάθος το είχα κάνει στην φιλη του Κριού και το έψαχνα στον Σκορπιό.
  • Journey @ 30.05.2012 12:06
    Ποιό ποστ έχει αφαιρεθεί?
    Ήταν δημοσίευση ή σχόλιο?
  • manini @ 30.05.2012 12:02
    http://www.stardome.gr/tribes/aries/30209.html
  • Ritakil25 @ 30.05.2012 11:54
    Καλημέρα κορίτσια !!
  • Ritakil25 @ 30.05.2012 11:54
    Καλά εντάξει, της Παναγιάς τα μάτια..
     
    Μήπως  (λέω εγώ τώραααααα..) θα μπορούσε κάποιος admin να μου πει τον λόγο για τον οποίο η τόσο πετυχημένη :ρ αναρτησή μου με το Κριάρι δεν φαίνεται πλέον ; 
     
    Εννοώ ότι το πιο πιθανό είναι κάποιος να την έβγαλε, απλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τον λόγο.. Πρόσβαλα κανένα; Κι ακόμα κι αν πρόσβαλα που ουδέποτε είχα αυτή την διάθεση με το συγκεκριμένο μου post έτσι απλά σβήνονται τοπικς εδώ μέσα χωρίς να λέγεται το παραμικρό;
  • Journey @ 30.05.2012 11:47
    Tώρα πιάστηκε με το αν έχω περίοδο ή όχι συν μερικά ανυπόστατα που
    πετάει για μένα, και ρωτάω: Αυτός ο τύπος όπως και κάποιοι άλλοι όμοιοί του
    κυκλοφορούν εδώ μέσα με την ανοχή μας ή επειδή οι άλλοι νομίζουν οτι δεν
    διατρέχουν κίνδυνο να υποστούν τα ίδια?

    Θέλω να πω, πόσο πολύ μπορεί να ανέχεστε ως μέλη τέτοια πράγματα? Το ότι
    τα ανεχεστε από πέρισυ τέτοια εποχή που έσκασαν μύτη μήπως είναι ένας
    βασικός λόγος που φτάσαμε εδώ? Όλοι έχουμε ευθύνες γιαυτό συμπεριλαμβανομένου και το site που ένα χρόνο άφησε ως εδώ τα πράγματα. Τέλος.
     
     
  • Journey @ 30.05.2012 11:35
    Εγω πάλι με το που θα κάνω ένα σχόλιο θα πρέπει να υφίσταμαι την  επί γεννεών δεκατεσσάρων κριτική του Σαρκ συν όλα αυτά περί εμμηνόπαυσής μου, κλώνων μου και δεν ξέρω τι άλλο, τι να ειπώ?
    Ο άνθρωπος, το λέει ξεκάθαρα : η θα το βουλώσεις ή θα έχεις να αντιμετωπίζεις συνεχώς το βόθρο μου.
    Όχι, δεν με ξερει, δεν έχουμε γνωριστεί , δεν , δεν , δεν..Το δίκιο μου, το έχω. Να μην μας αρέσει η αναφορά στον άγνωστο Χ αλλά αν πρόκειται για μέλος που κυκλοφορέι εδώ μέσα, όσο νάναι, 5-6 κουβάδες λάσπη ( και προιόντα αφόδευσης ) θα τα πετάξουμε κατά σύστημα.
    Να συνερχόμαστε λέω εγώ, ναι?

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...