παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς ατομακια που γραφουν κακιες στο ζωδιο του Σκορπιου
Λοιπον εχω σταμπαρει μερικα ατομακια εδω μεσα οπως το μελος Sgouromallousa οπου γραφουνε κακιες και αηδιες στο θεματα που αφορουν τους Σκορπιους και οπου και αυτα τα ατομα μενουν και ατιμωρητα για την συμπεριφορα τους... Λοιπον τερμα οι ευγενειες βουλωστε το  βρωμοστομα σας και μιας και το site ειναι για τον  ****** και σας το επιτρεπει ειμαι ικανος να σας κανω πολεμο εδω μεσα και οποτε μπαινετε θα περνατε πολυ ασχημα ειναι αρκετες φορες που παω να διαβασω κατι και σας εχω πιασει στα θεματα των Σκορπιων επανειλλημενως και γραφετε κακιες και **** για το ζωδιο μου....Προσεχετε μην με φτασετε στα ακρα δεν θα σας ξαναπροειδοποισω το πιο σοφο που εχετε να κανετε ειναι να μεινετε απλα μακρια απο τα θεματα των Σκορπιων και να κρατησετε τα κομπλεξ σας και τις κακιες σας για τον εαυτο σας η οπου **** αλλου θελετε φτανει μεινετε μακρια απο εμας τους Σκορπιους και απο τα θεματα μας επιτελους ...Τα ανθρωπινα **** οπου μπαινετε και γραφετε εδω μεσα τις ηλιθιοτητες σας βγαζοντας την εσωψυχη βρωμια σας στα θεματα των Σκορπιων και πισω απο την ασφαλεια της ανωνυμια σας το πιο εξυπνο που εχετε να κανετε ειναι να μεινετε μακρια μας και επιτελους τις καραγκιοζικες συμβουλες σας και αποψεις σας σχετικα με το ζωδιο μας  να τις βαλετε βαθια εκει που ξερετε στον ασχημο και  βρωμικο πατο σας !!! Δεν θελουμε τα λεκτικα **** σας ουτε και τα ζητησαμε ρε ΖΩΑ που νομιζετε οτι τα ξερετε και ολα......Αντε νυχτα σας  :)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...