παρακαλώ περιμένετε...

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ

  • Stardonna @ 11.09.2007 09:26
    silvia καταρχήν δεν μπορώ να μην επισημάνω και μην σε ευχαριστήσω για τον υποδειγματικό τρόπο που θέτεις την ερώτηση σου. ΜΙΑ καθαρά διατυπωμένη ερώτηση χωρίς περιστροφές ή πλατειασμούς, χωρίς γενικότητες, εστιασμένη σε εσένα και σε ένα τομέα. Ξέρε ότι από τον Φλεβάρη και για ενάμιση περίπου χρόνο τα έσοδα σου θα είναι αυξημένα και θα μπορείς να κινηθείς με άνεση οπότε μπορείς εύκολα να ανταποκριθείς και σε μακροπρόθεσμους στόχους που έχεις βάλει. Κάνοντας σλάλομ ανάμεσα σε ανάδρομους πλανήτες θα σου έλεγα να προχωρήσεις ελεύθερα από 19/2/2008 ωστόσο και νωρίτερα υπάρχουν καλά διαστήματα. Βασικά απόφυγε να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος (12/10 – 1/11/2007 και 29/1 – 18/2/2007). Αν μπορείς προσπάθησε και ο Ουρανός να είναι σε ορθή πορεία (από 24/11). Με τον κυβερνήτη σου, τον Δία, τώρα στον 1ο σου οίκο και στη συνέχεια στον 2ο μην φοβάσαι τίποτα –έχεις τώρα πολλές (και μοναδικές) ευκαιρίες ώστε πολλά από τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα οπότε... ξεκίνα!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...