παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αγαπητοι ζυγοι ελατε για ψυχαναλυση, σας εχουμε και παστουλα!!!!!!!!

κραταω το λογο μου και ιδου η ψυχαναλυση σας. ΠΗΓΗ:http://www.oroskopio.com ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Αγαπητέ Ζυγέ σού εύχομαι από την αρχή καλό φθινόπωρο, καλή διάθεση -τουλάχιστον καλύτερη από τους προηγούμενους μήνες γιατί δε σου μπήκε και τόσο καλά ο Κρόνος- και καλά και δυνατά... μυαλά.

ΖΥΓΟΣ: Μη με παρεξηγήσεις για όσα σου πω παρακάτω, αλλά φέτος θα χρειάζεσαι δύναμη, γρήγορες αποφάσεις -σ’ αυτό κολλάς αρκετά, τι να κάνουμε- και υπομονή. Ξέρω ότι είσαι παιδί της ισότητας, καθόλου δειλό και πάνω απ’ όλα μια ψυχή ελεύθερη. Προσπαθείς, η αλήθεια είναι, να μην ενοχλείς, να μη σ’ ενοχλούν και όλες τις δραστηριότητές σου να τις φέρνεις σε πέρας με όσο πιο ειρηνικό τρόπο γίνεται. Βέβαια επειδή αμφιταλαντεύεσαι, σπας λίγο τα νεύρα στους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά στο τέλος σε συγχωρούν. Σε συγχωρούν γιατί κατά βάθος είσαι έντιμο πλάσμα, και «κατά πλάτος» όπου βρεθείς κι όπου σταθείς διατυμπανίζεις ότι «ζωή χωρίς τιμή είναι ζωή άχρηστη!»
Τα βασικά σου χαρακτηριστικά αρέσουν στους περισσότερους που σε συναναστρέφονται. Εσύ βέβαια λες -και το παράξενο είναι ότι το πιστεύεις κιόλας- ότι είσαι ο πρώτος κι ο καλύτερος και με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, αλλά αυτό ας το αφήσουμε να το πουν εκείνοι που ζουν μαζί σου.
Έχεις ωραίο παράστημα με φυσιογνωμία που εκπέμπει συμπάθεια, καλοσύνη και ευγένεια μαζί. Συνήθως δείχνεις να σε πλημμυρίζει -θα έλεγα- μια περίεργη γλυκιά διάθεση που σε κάνει να έχεις μια όμορφη κινητικότητα γεμάτη στιλ, χάρη και απαλότητα.
Και θα μου πεις τώρα εσύ Ζυγέ μου, «τι να τα κάνω όλα αυτά αν δεν έχω στο Μη με παρεξηγήσεις για όσα σου πω παρακάτω, αλλά φέτος θα χρειάζεσαι δύναμη, γρήγορες αποφάσεις -σ’ αυτό κολλάς αρκετά, τι να κάνουμε- και υπομονή. Ξέρω ότι είσαι παιδί της ισότητας, καθόλου δειλό και πάνω απ’ όλα μια ψυχή ελεύθερη. Προσπαθείς, η αλήθεια είναι, να μην ενοχλείς, να μη σ’ ενοχλούν και όλες τις δραστηριότητές σου να τις φέρνεις σε πέρας με όσο πιο ειρηνικό τρόπο γίνεται. Βέβαια επειδή αμφιταλαντεύεσαι, σπας λίγο τα νεύρα στους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά στο τέλος σε συγχωρούν. Σε συγχωρούν γιατί κατά βάθος είσαι έντιμο πλάσμα, και «κατά πλάτος» όπου βρεθείς κι όπου σταθείς διατυμπανίζεις ότι «ζωή χωρίς τιμή είναι ζωή άχρηστη!»
Τα βασικά σου χαρακτηριστικά αρέσουν στους περισσότερους που σε συναναστρέφονται. Εσύ βέβαια λες -και το παράξενο είναι ότι το πιστεύεις κιόλας- ότι είσαι ο πρώτος κι ο καλύτερος και με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, αλλά αυτό ας το αφήσουμε να το πουν εκείνοι που ζουν μαζί σου.
Έχεις ωραίο παράστημα με φυσιογνωμία που εκπέμπει συμπάθεια, καλοσύνη και ευγένεια μαζί. Συνήθως δείχνεις να σε πλημμυρίζει -θα έλεγα- μια περίεργη γλυκιά διάθεση που σε κάνει να έχεις μια όμορφη κινητικότητα γεμάτη στιλ, χάρη και απαλότητα.
Και θα μου πεις τώρα εσύ Ζυγέ μου, «τι να τα κάνω όλα αυτά αν δεν έχω στο πλάι μου μια ωραία έξυπνη γυναίκα ή ένα σύντροφο που να αξίζει;»
Ζυγούλη μου εδώ πρέπει να σου πω την αλήθεια... την πάσα αλήθεια. Είσαι ένα άτομο που δεν μπορείς να ζήσεις δίχως συντροφικότητα. Ενώ έχεις μεγάλη ανάγκη την ερωτική ύπαρξη, από την άλλη φέρεσαι μπλαζέ, σαν να έχεις δει, να έχεις χορτάσει τα πάντα, να μη σ’ ευχαριστεί τίποτα -είσαι απρόσιτος. Τύφλα να 'χει η Μαντόνα, οι Μπραντζελίνα και όλο το Χόλιγουντ μαζί. Είσαι πραγματικά ένας τύπος που συχνά, άλλα δείχνεις κι άλλο είσαι. Κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό, τώρα που σου δόθηκε η ευκαιρία να ξαπλώσεις στον καναπέ της ψυχανάλυσης.
Ενώ είσαι μετρημένος, Ζυγόπουλό μου, χαριτωμένος και κοινωνικός, ένα μείγμα πόνου και θλίψης, ανακατεμένο με μια ανεκπλήρωτη λαχτάρα για τελειότητα, διακρίνεται στη ματιά σου. Είσαι από ένα ιδιαίτερο ύφασμα εσύ, γι’ αυτό και θεωρώ την περίπτωση σου δύσκολη. Προσπαθείς με διάφορους τρόπους -πάντα μέσα απ’ ότι έχει σχέση με τη χλιδή και τα ακριβά πράγματα- να πλησιάσεις αυτό το ανέφικτο ιδανικό της τελειότητας. Ευτυχώς βέβαια, που η παροιμιώδης αναποφασιστικότητά σου κάνει τις επιλογές σου να γέρνουν τη ζυγαριά και να σου χαλάνε τις ισορροπίες και τότε συνέρχεσαι, βάζεις -όσο μπορείς- τη λογική σαν άμυνα, μέχρι να πάρεις τα πάνω σου και να τραβήξεις πάλι το δρόμο της τελειότητας, νιώθοντας πρώτος, μοναδικός, αναντικατάστατος.
Εδώ όμως κόψε κάτι και πάμε πάλι από την αρχή. Εσύ μόνο, μείνε εκεί ξαπλωμένος και άκου, δες... και βλέπουμε. Αγαπημένο Ζυγόπουλο αναγνωστόπουλο, ενώ -όπως σου είπα πιο πάνω- το παίζεις απόμακρος, στην πραγματικότητα εξαρτάσαι από τις επιθυμίες και τις γνώμες των άλλων. Αν ένα δικό σου πρόσωπο σου πει ότι διαφωνεί με το ρούχο που φόρεσες για να βγείτε έξω, το πιθανότερο είναι να το βγάλεις, να μείνεις μπροστά στην ντουλάπα γεμάτος ανησυχία, να μην ξέρεις τι άλλο να φορέσεις και να σε πιάσει τόσος εκνευρισμός, μέχρι που να δηλώσεις ότι δε θέλεις να πας πουθενά. Όσο για το αν σου ζητήσει κάποιος που αγαπάς, να αλλάξεις το πρόγραμμά σου που τόσο καιρό πριν μπορεί να είχες «αποφασίσει», το ακυρώνεις αρκεί να μη χαλάσεις το χατίρι του και κλονιστεί στο παραμικρό η αγάπη ή η φιλία σου μ’ εκείνον. Ζυγόπουλό μου οι σχέσεις σου με τους άλλους καθορίζουν τη ζωή σου. Είναι εκείνο το εγώ σου -μόνο εσύ το γνωρίζεις- που πρέπει να επιβεβαιώνεται μέσα από τους άλλους. Έχεις πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και γι’ αυτό ξέρεις να κάνεις φιλίες και να τις διατηρείς. Εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους, δεν τους προσβάλλεις ποτέ και προσέχεις να μη δημιουργείς προβλήματα στα κοινωνικά σου πάρε - δώσε και στους γύρω σου. Επειδή όμως είσαι Ζυγαριά και εύκολα γέρνεις μια από δω και μια από κει «έχεις φάει μια πετριά» από τη γέννησή σου, να χώνεις τη μύτη σου παντού. Ρίχνεις συχνά - πυκνά και τις κριτικές σου -κοινώς τα κουτσομπολίκια σου- για όσους δε συμβαδίζουν με τις δικές σου, συντηρητικές συνήθως, απόψεις αλλά πάντα από απόσταση ασφαλείας. Δε βάζεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου σχεδόν ποτέ. Εδώ που τα λέμε όλα, αγαπημένο μου Ζυγόπουλο αναγνωστόπουλο, γνωρίζεις καλά τι σε συμφέρει, αφού όλα τα ζυγίζεις και έχεις «τα φόντα» να το κάνεις. Είσαι ο ικανότερος «χρησιμοποιάκιας» του ζωδιακού στερεώματος. Κατέχεις καλά το άθλημα τού «πότε, με ποιον και γιατί», με όλους όσους συναναστρέφεσαι. Είσαι μαέστρος σ’ αυτόν τον τομέα. Κολλάς μόνο όταν σε πιάσει η αναποφασιστικότητά σου και αρχίσουν τα «αν» να χορεύουν μέσα στο μυαλό σου. «Αν δεν ήταν έτσι και ήταν αλλιώς... αν δεν έκανα αυτό κι έκανα το άλλο... αν δεν πω έτσι και πω αλλιώς...» και πάει λέγοντας. Τότε είναι που σου έρχονται τα σενάρια το ένα πίσω από το άλλο κι αν στο τέλος στριμωχτείς σε καταστάσεις που δε σε βολεύουν, άνετα και αβίαστα λες πειστικά -όσο γίνεται- ψεματάκια.
Ένα άλλο βίτσιο σου, Ζυγέ μου, είναι να προσπαθείς να δημιουργήσεις σχέσεις και φιλίες με όσους δε σε αποδέχονται. Δεν αντέχεις την απόρριψη και όσο κι αν σε πονάει αυτό, επιμένεις να αλλάξεις τη γνώμη του άλλου για το πρόσωπό σου. Οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες στη ζωή σου, αλλά σου κοστίζουν πολύ γιατί νιώθεις ότι έχεις μεγάλη ανάγκη αγάπης από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αιτία γι' αυτό είναι εκείνο το «εγώ» σου που λέγαμε πιο πάνω. Τότε είναι που «τρως τα ληγμένα κουκιά, αυτά φτύνεις κι αυτά μαρτυράς». Αρχίζεις και νιώθεις σαν το εκκρεμές... Ταλαντεύεσαι χωρίς σταματημό. Τη μια είσαι κοινωνικός, την άλλη χάνεσαι μέσα στη μοναξιά σου. Τη μια νιώθεις κάποιες σπίθες αισιοδοξίας και την άλλη πνίγεσαι μέσα στην απαισιοδοξία. Τη μια μέρα είσαι υπερκινητικός και την άλλη τόσο νωθρός, που βαριέσαι τον εαυτό σου και σου 'ρχεται να πας στον καθρέφτη να τον φτύσεις. Χαλάρωσε Ζυγόπουλό μου γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι παιδί με χαρίσματα πολλά με σπουδαιότερο αυτό που σε κάνει να συμπαραστέκεσαι στους άλλους, ακούς τα προβλήματά τους και τους βοηθάς όσο κι όπου μπορείς.
Τα ερωτικά σου, μάλλον είναι εύκολα, αφού πετυχαίνεις σχεδόν πάντα τους ερωτικούς σου στόχους. Τα δύσκολα ξεκινάνε όταν παραγνωριστείς με τον άλλο. Ρουτινιάζεις και βαριέσαι. Αρχίζεις να ανακατεύεσαι μέχρι και στο αν θα μπουν τα φρούτα στην πάνω ή στην κάτω θέση του ψυγείου, σπας τα νεύρα και των δυο σας και πάτε γι’ άλλα. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το γάμο, γιατί είσαι πιστό παιδί και μάλιστα συμβιβάζεσαι όσο χρειάζεται για να μη διαλυθεί. Όταν το αποφασίσεις να παραδοθείς, το κάνεις δείχνοντας ότι μόνο ο συγκεκριμένος σύντροφος αξίζει και έχει την τύχη αυτής της παραχώρησης. Ο εντυπωσιασμός -όλα κι όλα- είναι το alter ego σου. Άσε που ξέρεις να σαγηνεύεις και να το παίζεις γατάκι, ενώ μέσα σου γνωρίζεις καλά ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ταίρι σου να σου επιβληθεί ή να σε υποτάξει ποτέ.
Όσο για τη συμβίωση μαζί σου; Δύσκολη... δύσκολη. Πρέπει ο σύντροφός σου να σε θαυμάζει καθημερινά, λες και είναι υποχρέωσή του να επινοεί -κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι- κομπλιμέντα και φυσικά όχι συνηθισμένα. Δηλαδή, το να σου πει ότι είσαι όμορφος/η είναι πολύ μπανάλ. Με δυο λόγια, αγαπημένο Ζυγόπουλο αναγνωστόπουλο, πρέπει να εφευρίσκει ο άλλος υπαρκτά χαϊδευτικά ονόματα, ποιητικές εκφράσεις και άλλα παρόμοια. Και στο τέλος της γραφής Ζυγόπουλό μου, αν θέλεις τη συμβουλή μου, βάλε λίγο νερό στο κρασάκι σου, αφού φοβάσαι τη μοναξιά... και θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις το είδωλό σου στα μάτια κάποιου άλλου. Μπορεί κάποιες φορές να είναι ο καθρέφτης παραμορφωτικός, τι να κάνουμε! Δεν μπορεί κανείς να βλέπει πάντα τα ίδια με σένα... εκτός αν είναι Ζυγός... νάρκισσος δηλαδή.
Άντε λοιπόν καλό φθινόπωρο -αν λέγεται φθινόπωρο αυτό που περνάμε- και για όσους κάνετε μίνι αποδράσεις ή και διακοπές -γιατί όχι- προσέξτε να μη φορέσετε κανένα μπλουζάκι που δεν ταιριάζει με το ταξίδι. Συγνώμη Ζυγόπουλά μου, αλλά το λένε οι ειδικοί... αυτοί ξέρουν. Μπορεί να είστε του ακριβού, αλλά όχι του κομψότερου!
Α! Και να μην ξεχάσω! Βγάλτε από τη ζωή σας όσα περισσότερα «αν» μπορείτε... Αν και αν και αν και αν κι αν ήταν οι μπάμιες κρουασάν... βαρετό ε;πλάι μου μια ωραία έξυπνη γυναίκα ή ένα σύντροφο που να αξίζει;»

ΠΗΓΗ:http://www.oroskopio.com ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Σχόλια: 25   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • lahmacun @ 06.12.2008 22:50
    Ειχα την τυχη να μην προλαβω τα σχολια του επαναστατη , δεν εχω βεβαια καμια αμφιβολια για το περιεχομενο τους .. σεσημασμενος κακοπροαιρετος κουτσομπολης

    Η αστυνομια σκοτωσε ενα 16χρονο παιδι .. δεν ξερω αν το ακουσατε..
  • kokopuff @ 06.12.2008 22:49
    padws ta comments dn xreiazetai na kanete ton kopo na ta svinete..
    plaka exoun..

    allwste ine vareto na ka8esai na svineis ta sxolia tou ka8e psixopa8i...
    den ine? :/
  • kokopuff @ 06.12.2008 22:46
    twra pio ine to provlima tous? dn katalavenw...
  • kokopuff @ 06.12.2008 21:35
    poios ine autos o epanastatis?
  • astropet @ 06.12.2008 18:04
    sofoulina, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των ανθρώπων που απαντούν εδώ στο site. Για πολλοστή φορά ανεβαίνει ένα ποστ παραπόνων. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι το παράπονο χωρεί μόνο στην περίπτωση που ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει? Από πού πηγάζει αυτή η υποχρέωση, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Όπως έχει εξηγήσει κι ο κος Πανόπουλος στο παρελθόν, τα άτομα που απαντούν δεν ξημεροβραδιάζονται μέσα στο site. Βεβαίως και είναι πολύ συχνά online, αλλά οι άνθρωποι έχουν κι άλλες δουλειές, εργάζονται. Πέρα από ένα ευχαριστώ δικό σας - που κι αυτό πολλές φορές δεν δίνεται - οι άνθρωποι αυτοί πρέπει κάπως και να ζήσουν. Αν έχετε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, γιατί απευθύνεστε σε έναν δικτυακό τόπο, όπου είναι αμφίβολο αν θα πάρετε απάντηση και δεν πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία αστρολόγο, ο οποίος θα σας αφιερώσει και 1-1,5 ώρα συνεδρίας?
    Τώρα, όσον αφορά στο γιατί κάποια ερωτήματα απαντιούνται κι άλλα όχι, εικάζω τα παρακάτω από όσο έχω παρακολουθήσει:
    1. Το ερώτημα είναι ασαφές ή πολύ γενικό, π.χ. ανάλυση αστρολογικού χάρτη. Τι να πρωτοπείς εδώ? Δεν θα γράφουν κάθε μέρα οι άνθρωποι ολόκληρα δοκίμια. Κι αν το κάνουν, τότε είναι που δεν θα μένει καθόλου χρόνος για να απαντηθούν κάποια άλλα ποστ.
    2. Το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και είναι βαρετό να γράφουν οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα συνέχεια. Υπάρχει αρχείο απαντήσεων που δεν φαίνεται να τις διαβάζει κανένας.
    3. Το ερώτημα είναι πολύ "βαρύ", π.χ. έχω πρόβλημα, θα κάνω ποτέ παιδιά, θα παντρευτώ κλπ. Υπάρχουν τόσο ακλόνητες ενδείξεις ώστε να μπορεί κάποιος να ορκιστεί ότι δεν μπορεί να πέσει έξω? Γιατί να σε στενοχωρήσει τότε με πιθανότητες?
    4. Το ερώτημα είναι πολύ απαιτητικό, σχεδόν αγενές. Θέλω να μου αναλύσετε τον χάρτη μου. Τελεία. Τι λες, σοβαρά?
    5. Το ερώτημα αφορά θέμα που έχει επανειλλημένα διατυπωθεί ότι δεν πρόκειται να δοθούν απαντήσεις, π.χ. συναστρίες.
    6. Για το ερώτημα υπάρχει ήδη απάντηση στα αστρομαθήματα, τα οποία επίσης δεν διαβάζει κανένας. Π.χ. τι σημαίνει ο ωροσκόπος, τι σημαίνει Σελήνη στον 3ο οίκο?
    7. Το ερώτημα είναι μη σοβαρό από αστρολογική άποψη. π.χ. μου ταιριάζουν οι Ταύροι γιατί ένας μου κολλάει τελευταία?
    8. Το ερώτημα είναι μη σοβαρό από κάθε άποψη. Με φλερτάρουν συγχρόνως τρεις: Ένας Κριός, ένας Ιχθύς κι ένας Σκορπιός. Ποιον με συμβουλεύετε να διαλέξω?
    10. Τέλος, δεν είδαν το ποστ, δεν είχαν χρόνο, ήταν κουρασμένοι κλπ.
  • kokopuff @ 06.12.2008 15:15
    ela vre sofoulina , min mou stenaxwriesai. katse stin parea mas...

    emena me lene kwstara.
  • astropeleki @ 06.12.2008 15:14
    Κοκο ελειψες και ρημαξαν τα παντα...
    σκορπια διαδηλωση...
    με τη νεα χρονια πρεπει να τους μαζωξουμε...
  • sofoulina @ 06.12.2008 15:11
    Εχετε δίκιο.Ετσι είναι!Δεν είναι καλή η φάτσα μου.Συγνώμη που σας κούρασα!
  • kokopuff @ 06.12.2008 15:08
    edelws ........

    astropeleki ti kameis? me to group ti 8a ginei???
  • astropeleki @ 06.12.2008 15:06
    γεια σου Κοκο!
    Σε περιμενει λαμπρη καριερα στη διπλωματια ...
    διαμεσολαβητης στον ΟΗΕ..

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...