παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ GP ΚΑΙ STARDOME ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

  • gpano @ 19.01.2009 10:27
    H ερώτηση είναι: "μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας υλικό - που συμβολίζεται από τον χάρτη μας- έτσι ώστε να εξελιχθούμε δημιουργικά και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας;" Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Πιο απλά: Αν δεν πιεστούμε δεν κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Όσο περισσότερο πιέζεσαι τόσο περισσότερα πράγματα κάνεις. Τελεία.

    Γιατί θεωρείτε και προδικάζετε ότι η ζωή σας θα είναι δραματική; Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πανίσχυρος και η Αφροδίτη εκεί χρειάζεται ένταση και πάθος για να λειτουργήσει που διπλασιάζονται από την παρουσία του Άρη. Πάθος για ζωή και διάθεση να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων και των σχέσεων- αυτό είναι το αίτημα αυτού του συνδυασμού. Εξελίξτε τον...Δεν είμαστε έρμαια των αναγκών μας αλλά και δεν πρέπει να τις παραβλέπουμε.


    Δεν πρέπει να ξεφύγουμε από τις επιρροές αλλά να τις ενσωματώσουμε. Είναι σαν να λέτε ότι έχω ένα ταλέντο και πως μπορώ να το ξεφορτωθώ. Βεβαίως υπάρχουν και ταλέντα που σε βασανίζουν αλλά χωρίς αυτά είμαστε τίποτα. Η επιστροφή του Κρόνου σας τοποθετεί σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο θα αποφασίσετε τι θα πάρετε μαζί σας και τι θα πετάξετε ώστε να συνεχίσετε πιο ολοκληρωμένη το δρόμο που θα επιλέξετε.. Αντι να παλεύουμε αντίθετα στα κύματα δεν είναι καλύτερα να κολυμπάμε μαζί τους;
  • Other Eve @ 19.01.2009 21:27
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας κύριε Πανόπουλε. Είναι πραγματικά πολύ σαφής και κατατοπιστική. Και ναι, είναι όντως καλύτερα να κολυμπάμε μαζί με τα κύματα κι όχι αντίθετα, αρκεί να μην το κάνουμε με λάθος τρόπο και χαθούμε..
  • zafiroula @ 22.01.2009 20:15
    Σε γενικές γραμμές όλοι μας έχουμε όψεις που δεν είναι καλές. το θέμα είναι ακριβώς πως τις διαχειρίζεσαι.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...