Είμαι Παρθένος με πολυαστρία στον Σκορπιό και ασχολούμαι με την Αστρολογία. 'Εχω να ασκήσω μία καλοπροαίρετη κριτική στην αστρολογική παρουσίαση των ηρώων.
Ο Δίδυμος άνδρας παρουσιαζόταν σαν θεοπάλαβος Υδροχόος.Οι Δίδυμοι έχουν ψυχρή λογική, δεν θα έσπευδαν να παντρευτούν με τρέλα και κορδέλα. .Έχω πολούς φίλους Διδύμους και με εντυπωσιάζει η διανοητική τους δύναμη.Ναι, είναι οι πεταλούδες του ζωδιακού, αλλά το πολύστροφο μυαλό τους λειτουργεί στην εντέλεια , δεν είναι τόσο αυθόρμητοι όσο θέλουν να μας πείσουν πως είναι.
Τώρα για την Παρθένο του επεισοδίου - γιατί δεν επέλεξαν κάποια ηθοποιό πιο λεπτή;Η κα Κωνσταντινιδου θα έπρεπε να υποδυθεί Λιονταρίνα.Οι Παρθένοι εκπροσωπούν τη νεότητα και την χάριν λόγω του υδραργυρικού στοιχείου του Ερμή.Και οι τυπικοί Παρθένοι δεν πίνουν ούτε γουλιά, πόσο μάλλον τεκίλα.Και δεν έχουν κρίσεις υστερίας εξωτερικά εκδηλούμενες, οι ανησυχίες τους τους κατατρώγουν εσωτερικά.
Αυτά ήθελα να πω, ευχαριστώ και αναμένω σχολιασμό των απόψεών μου.
ρητόν:αλάργα και οι θεοί πείθονται...!!
Το θέμα μας όμως δεν είναι τι μλκίες λέει αυτός, αλλά τι μλκίες κάθεσαι και ακούς εσύ. Όταν λέμε "πεθαίνω για σένα" σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διανοηθούμε άλλον άνθρωπο δίπλα μας. Ότι δεν μπορούμε να είμαστε μακριά από αυτήν/ον που αγαπάμε ούτε δευτερόλεπτο. Για όσο κρατήσει ο έρωτας τέλος πάντων. Για ένα πράγμα επομένως να είσαι σίγουρη, ότι δεν κόβει φλέβες για σένα. Μπορεί θαυμάσια να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, χωρίς να σε ξαναδεί ποτέ μπροστά του.
Αλλά ας πούμε ότι αμφιβάλλεις και σκέφτεσαι μήπως λέει την αλήθεια. Λέμε τώρα... Πάρτον στο τηλέφωνο και πες του: "Πόσο δίκιο είχες τελικά! Ακολούθησα κι εγώ τον δικό σου δρόμο και αποφάσισα να αποκτήσω εμπειρίες. Μπορεί να πεθαίνω για σένα, αλλά γνώρισα ένα άλλο παιδί και είπα να κάνω σχέση μαζί του, έτσι για την εμπειρία. Ε, λοιπόν, περνάμε φανταστικά! Δεν το περίμενα, αλλά είναι όλα τέλεια! Μπράβο, ήταν καταπληκτική η ιδέα σου!" Να δούμε πώς θα αντιδράσει, χαχα!
Ξέρεις όμως πλέον (γιατι ακόμα συνεχίζει κι ο δικός μου) ...με κούρασαν ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ !!! Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.....με τις πράξεις τι γίνεται????
Είμαστε όντως καβάτζα...συναισθηματική....κι έρχονται απλά να καλύψουν τα κενά που δεν γεμίζουν από αλλου!!!!
Το λουκετάκι το έχω πάρει "ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ" ....ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να κλειδαμπαρώσω γ...$$%&%& !!!
Απλά πλέον, με όλα τα πισωγυρίσματα, πιάνω τον πάτο μου....και νιώθω οτι σιγά σιγά αφήνω πίσω καταστάσεις....
Ναι, χρειάζεται να έχουμε πιστη στον ΕΑΥΤΟ μας,να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε .....κι όλα θα έρθουν μόνα τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (τα λέω για να τα πιστέψω κι εγώ.....χαχαχαχα!!)
kouragio; den exo tipota allo na sou po; aah mono afto WHAT GOES AROUND COMES AROUND; min xanis tin psiti ston eafto sou; THA TA KATEFERIS; PISTI KAI PROXORA ME TO KEFALI PSILA; i zoi einai toso bitch pou den axizi na tin pernis sta sovara;