παρακαλώ περιμένετε...

Συντροφικότητα

  • UNDERCOVER @ 06.02.2011 15:11
    μια απο τα ιδια...δεν μας εφτανε οκρονος στο ζωδιο τωρα χτυπαει απο ωροσκοπο.... αν μπορει καποιος να μας πει λιγα πραγματα καλα θα ηταν....stargazer?????
  • KOSTANCE @ 06.02.2011 20:40
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...ΜΙΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?
  • ρια @ 06.02.2011 21:59
    Και εγω παντως που ειμαι καρκινος,μια απο τα ιδια,δεν γνωριζω τιποτα που να μου αρεσει,μοναξια και παλι μοναξια!
  • Infernal @ 09.02.2011 03:31
    Basika etsi einai...
     
    Kai egw pou eimai parthenos me oroskopo zygo ta idia simbenoun peripou.....
     
    Prepei na eimaste pragmatika atuxoi ....Gt eixame ton krono ston partheno 2.5 xronia kai twra sinexizete kai ston zygo....Kai o "daskalos" sunexizei na dinei ta diskola tou mathimata..
     
    ."Θέλω να ολοκληρωθεί το παζλ γιατί έτσι νιώθω μισή"
     
    Etsi niwthw kai egw Raquel.....Pes te me romantiko an kai parthenos ipotithete oti eimai o prosgeiwmenos kai realisths!Alla apo oso thimame ton eayto mou otan h prwsopikh mou zwh kilouse poli kala ebriska tin dinami gia ta pio trela pragmata ....Oxi oti den tin eixa apo prin alla pia gia mena eixe ousia eixa kapoio skopo!
  • thanosmark @ 19.02.2011 02:46
    Παιδια μεσα απο την προσωπικη μας αγαπη για τα παντα!! θα μπορεσουμε να βγουμε αλοβητοι και νικητες στη ζωη!!  μη το ψαχνουμε θα ερθει  μονο του.. νομιζω οτι ολοι το αισθανομαστε αυτο!!  με το ιδιο πεισμα για δουλεια και αγαπη οι καλυτερες μερες πλισιαζουν κοντος ψαλμος αλλοιλουια!! αισιοοδοξειτε και χερεστε για ολα οσο δυσκολο και αν  ειναι !! ευχομαι για ολους τα καλυτερα !!! συναισθηματικο πλουτο και αφθονια για ολους !!! ( και εγω ειμαι παρθενος με οροσκοπο ζυγο ειμαι )

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...