γειάς σας! είμαι παρθένος με ωροσκόπο δίδυμο (αν αυτό έχει καμιά σημασία). με προβληματίζει μια όψη που έχω στο γενέθλιο χάρτη μου. είναι η όψη συνόδου κρόνου-πλούτωνα στον 5ο οίκο. ο κρόνος (περιορισμοί, δυσκολίες) σε όψη με τον πλούτωνα (αναγέννηση) στον 5ο (παιδια, διασκέδαση), πώς εξηγείται???? και σε λίγο που θα έχω επιστροφή κρόνου???
Αν τη σύνοδο την έχεις στον σκορπιό, τότε ο Πλούτωνάς σου είναι στην κυριαρχία του, είναι ένας δυνατός Πλούτωνας στον 5ο!
Παθιάζεσαι με ότι σου δίνει χαρά?
Πορώνεσαι με ένα παζλ πχ?
Αν και γενικά εγώ με τις λιγοστές γνώσεις που έχω δεν πολυδίνω σημασία σε τέτοιες όψεις.
Όλοι οι συμμαθητές σου έχουν αυτή τη σύνοδο.
http://asteriskos.wordpress.com/2010/03/27/%CE%BF%CE%B9-%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81/