παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ...; ΞΑΝΑ!HELP PLEASE!

...ενα λιονταρι με ωροσκοπο ζυγο που εχει σεληνη στους διδυμους στον 8ο οικο και κανει τις ακολουθες οψεις:

 

 (ερμης στην παρθενο)

Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος 2.36
Σελήνη Τετράγωνο Ερμής 0.30
Σελήνη Σύνοδος Αρης 1.17
Σελήνη Αντίθεση Ποσειδώνας 0.87
Σελήνη Τρίγωνο Πλούτωνας 2.27


 
 η επιφανειακοτητα των διδυμων στη σεληνη, μειωνεται; κατα ποσο εκλογικευει τα συναισθηματα του; αυτα που νιωθει πως τα επικοινωνει στον αλλον;
 φουλ αναλυτικοτητα με επιασε γιατι ειναι πολυ ιδιορυθμος συνδιασμος νομιζω αυτες οι οψεις!!!πειτε βρε παιδια κ σεις!!!
 
Σχόλια: 6   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • eve06 @ 22.04.2013 17:35
    **εξαγωνο κανει η σεληνη μου με τον κρονο μου,οχι τριγωνο
  • eve06 @ 22.04.2013 17:30
    ευχαριστω πολυ Stardome*!!!πραγματικα καπως ετσι τα σκεφτομουνα κ εγω με τον τροπο που τα βιωνω απο μερους μου...ειδικα το γεγονος οτι τα νευρα του ή γενικοτερα μια συναισθηματικη κατασταση επηρεαζουν τη λογικη του...φυσικα οταν του το λεω δεν το δεχεται κ εκει αρχιζουν τα δραματα..εχω κ εγω σεληνη αερινη, στον ζυγο (στον 2ο οικο) που τετραγωνιζεται απο τον ποσειδωνα αλλα ευτυχως κανει κ ενα τριγωνο με τον κρονο..νιωθω οτι κυριως εχω να κανω με μια "κριαρισια" σεληνη επι της ουσιας κ η δικια μου η ζυγισια σεληνη δεν μπορει να το ανεχτει πολλες φορες αυτο...αποτομους τροπους,ασχημα λογια (λογω και ερμη τετραγωνο αρη) κτλ κτλ...τι να πω..ευχαριστω κ παλι!
  • Stardome* @ 22.04.2013 13:27
    eve06, η φράση "η επιφανειακότητα των Διδύμων" σε σχέση με τη Σελήνη (και γενικώς δηλαδή...) θεωρώ πως είναι άδικη και μάλλον επιφανειακή σαν ερμηνεία.
     
    Η Σελήνη είναι ένα σύμβολο των συναισθηματικών μας αναγκών, των ενστίκτων μας, όλων εκείνων των επιθυμιών με τις οποίες συνδέουμε τη ανάγκη για επιβίωση, για αγάπη, για τροφή (ψυχική και όχι μόνο κυριολεκτική). Έτσι όπως συχνά προσπαθούν πολλοί να ερμηνεύσουν τη Σελήνη, δημιουργείτε η εντύπωση αν έχεις Σελήνη σε κάποιο ζώδιο του Αέρα είσαι "αναίσθητος", "εκλογικεύεις/φιμώνεις/καταπιέζεις τα συναισθήματα σου" και διάφορα άλλα μαργαριτάρια που κατά καιρούς ακούγονται. Άρα να ξεκαθαρίσουμε ότι αρχικά πως όταν μιλάμε για Σελήνη, όπου και να βρίσκεται σε ζώδιο ή οίκο, συμβολίζει τον εσωτερικό συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο του ατόμου και δεν μπορούμε έτσι απλά αυτό το βασικό συστατικό κάθε ανθρώπου να το κατακρίνουμε.
     
    Σε σχέση τώρα με τη θέση και τις όψεις της Σελήνης που δίνεις, και μόνο το γεγονός ότι η Σελήνη συνδέεται με 5 πλανήτες δείχνει το εύρος και την έκταση των εσωτερικών διεργασιών που συμβαίνουν σ' αυτό το πρόσωπο. Το γεγονός ότι η Σελήνη συμμετέχει στην αντίθεση Ποσειδώνα - Άρη, δείχνει το συναισθηματικό ρόλερ κόστερ στο οποίο εμπλέκεται στις σχέσεις του και στη συμπεριφορά του: από τη μια πλευρά ίσως επιλέγει να αντιδρά επιθετικά (Άρης) στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων ή και τις δικές του ή να ρέπει ασυνείδητα (Ποσειδώνας) σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων που περιέχουν μεγάλη έξαψη, ένταση και επιθετικότητα (αυτό θα μπορούσε να επεκτείνεται σε όλες τις σχέσεις του). Αν πάλι κατά περιόδους "καταλαμβάνεται" από τον Ποσειδώνα μπορεί να έχει ροπή σε μελαγχολίες, επιθετικές συμπεριφορές ή ακόμη και αυτοκαταστροφικές συνήθειες για το σώμα του (η Σελήνη κυβερνά και το σώμα). Φυσικά το τρίγωνο με Πλούτωνα δίνει συναισθηματική αντοχή και αυτοέλεγχο, οπότε να είναι ένα άτομο που καταλήγει να πατάει φρένο και να αντιστέκεται στις παραπάνω ροπές κυριολεκτικά ένα βήμα πριν φτάσει στο γκρεμό. Τέλος, το γεγονός ότι εκτός από το ζώδιο των Διδύμων στο οποίο βρίσκεται, η Σελήνη επιπλέον κάνει και τετράγωνο με τον Ερμή, είναι μια σαφής ένδειξη του πόσο επηρεάζουν οι εσωτερικές συναισθηματικές διεργασίες το τρόπο σκέψης και πόσο παρεμβάλλονται στη λογική. Λογικό δεν είναι λοιπόν αν κάποιος αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του να προσπαθήσει να βρει ένα τρόπο να ερμηνεύσει γιατί του συμβαίνει αυτό; Και τέλος μια Σελήνη στον 8ο οίκο, συγνώμη, αλλά θα πρέπει να σε εμπιστευτεί πρώτα για να σου κοινωνήσει αυτή την εσωτερική πραγματικότητα. Και αυτό γίνεται σε βάθος χρόνου, αν γίνει ποτέ σε απόλυτο βαθμό...
     
    Όσο για την "εκλογίκευση του συναισθήματος", νομίζω ότι ο πιο σωστός όρος είναι ερμηνεία/επεξεργασία του συναισθήματος. Όσοι έχουν Σελήνη στους Διδύμους (αλλά και στα άλλα ζώδια του Αέρα) επιχειρούν να ρίξουν φως στις διαθέσεις και τις ανάγκες τους και αυτή είναι μια λειτουργία τόσο φυσική γι' αυτούς όσους έχουν Σελήνη στα ζώδια του Νερού να βουτάνε στις συναισθηματικές διαθέσεις τους χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση και χωρίς καμία λογική. Το ερώτημα είναι αν μπορούν οι μεν να αποδεχτούν τους δε και ο ένας κερδίσει από τον άλλο μέσα από αυτό το ιδιαίτερο διάλογο. Πάντως η διάθεση ερμηνείας και επεξεργασίας του συναισθήματος δείχνει ακριβώς το αντίθετο από επιφανειακούς ανθρώπους. Δείχνει ανθρώπους που κατανοούν τη δύναμη και την ορμή των συναισθημάτων και προσπαθούν να την εντάξουν στη ζωή τους. Ας τους δίνουμε λίγο περισσότερο credit. Το αξίζουν θεωρώ.
  • spirit83 @ 18.04.2013 22:17
    σεληνιασμενο..!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...