παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΧΑΡΤΗ;

Καλησπερα παιδια!

Μπορειτε να βοηθησετε λιγο γτ εχω μπερδευτει παλι... Ο συνθετος ηλιος κανει τις παρακατω οψεις:

Sun Conjunction Venus 3.25
Sun Quincunx Mars 0.52
Sun Square Uranus 1.78
Sun Trine Neptune 6.70
Sun Sextile Pluto 6.28
Sun Square Chiron 1.53
Sun Sextile Midheaven

3.65 

 

Ο ηλιος (29η μοιρα λεοντα) και η σεληνη (3η μοιρα λεοντα) ειναι στον 11ο οικο, η αφροδιτη κ ο ερμης (και τα 2 στην παρθενο) στον 12ο... Ο ωροσκοπος ειναι στην Παρθενο.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:  Το γεγονος οτι ηλιος και αφροδιτη ειναι σε συνοδο δινει συναισθηματα αγαπης και συντροφικοτητας ΑΛΛΑ επειδη ειναι σε τετραγωνο (και ο ηλιος και η αφροδιτη) με τον ουρανο δηλωνει πως παρολα αυτα για να λειτουργησει η σχεση θα πρεπει να υπαρχουν περιοδοι αποστασης των δυο ατομων; Ο χειρων που ειναι σε τετραγωνο με τον ηλιο (και την αφροδιτη) δινει προβληματα παρελθοντος τα οποια ειναι, ας πουμε, "μοιραια"; Εχω διαβασει καποια πραγματα μεμονομενα αλλα σε συνδυασμο αυτες τις οψεις δεν μπορω να τις εξηγησω ακριβως!(η σεληνη κανει ενα τετραγωνο με τον δια και ενα εξαγωνο με τον κρονο)

Εχουν υπαρξει πολλοι χωρισμοι και επανασυνδεσεις σε ενα διαστημα 3 χρονων... Κ οποτε λεμε "φιλοι" απο δω κ περα, ξανακυλαμε ο ενας στον αλλον και μετα πααααλι τα ιδια....Να το παρω αποφαση οτι αυτη ειναι η φυση της σχεσης;...Γτ στην συναστρια ο ποσειδωνας του κανει ενα πολυ κοντινο τετραγωνο με τον ηλιο και τον ερμη μου και πεφτω σε "εξιδανικευσεις" που με βασανιζουν.... :/

Σχόλια: 6   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • eve06 @ 11.10.2013 21:41
    και υπαρχει τετραγωνο μεταξυ ηλιου μου-σεληνης του...καθως και πλουτωνας του τετραγωνο με αρη μου....
  • eve06 @ 11.10.2013 21:38
    Αχ σε ευχαριστω πολυ!την συναστρια την εχω δει και ξαναδει....υπαρχουν οψεις μεταξυ μας που τις εχει κ στον γενεθλιο του, δηλ: ο αρης του (διδυμοι) και ο ποσειδωνας του (τοξοτης) κανουν τετραγωνο με τον ερμη μου (παρθενος) κ επειδη εχουμε συνοδο ερμη-ερμη αυτες τις οψεις τις εχει κ στον γενεθλιο του. εχουμε κ συνοδο ηλιου μου- ερμη του...εχουμε κ ενα ωραιοτατο χιαστι αρη-αρη (ο αρης μου στον αιγοκερω) που ειναι η οψη με την μικροτερη ανοχη στην συναστρια μας (μετα  παει το τετραγωνο ποσειδωνα του-ερμη μου). εκεινος εχει κ μια συνοδο σεληνης-αρη. χαρακτηριστικη ειναι  η συνοδος κρονου του με τον ωροσκοπο μου (στον γενεθλιο του εχει συνοδο κρονου-ηλιου) κ του πλουτωνα μου με τον δικο του ωροσκοπο (ο πλουτωνας μου κανει συνοδο με τον ουρανο του στον 1ο του οικο...). Α! να πω επισης πως ο βορειος δεσμος μου ειναι στον κριο (21 μοιρες),εκεινου ειναι στον ζυγο (17 μοιρες) κ η μονη δυναμικη οψη ειναι του αρη μου με τον βορειο δεσμο του.
     
     
    Οσο για τα μεσοδιαστηματα τα ειχα κοιταξει πιο παλια κ θυμαμαι πως ο αρης μου κανει αντιθεση ακριβειας με το μεσοδιαστημα ηλιου/σεληνης του.τα υπολοιπα δεν μπορω νατα ξαναδω γτ δεν υπαρχει πλεον το δωρεαν προγραμμα!κ τελος, η μονη οψη που γινεται στους αξονες 1/7 ειναι ο κυβερνητης του 1ο οικου μου (ηλιος) σε εξαγωνο με τον κυβερνητη του 7ου οικου του (αφροδιτη).
     
    Καταλαβαινω οτι εκλειεται πολυ ενεργεια σε αυτες τις οψεις...αναρωτιεμαι ομως κατα ποσο "σαμποταρουν" την μακροημερευση της σχεσης....μπορει να βρεθει χρυση τομη μεσα σε τοση "αριλα";;;
  • Infernal @ 11.10.2013 20:25
    Αφου σε καιει τοσο πολυ ...Ανελυσε τους 2 χαρτες ξεχωριστα δες τα "τρωτα" σημεια τους .Εκτος τα κλασσικα θεση πλανητων κλπ κλπ  , πιασε συναστρια και δες αν
    αυτα τα τρωτα σημεια και τα γενεθλια αιτηματα στηριζονται στην δικη σας
    συναστρια .Π.χ εχει δυσαρμονικες οψεις στον αρη του και εσυ τον
    στηριζεις με αρμονικες οψεις και ουτε καθε εξης.Αφου τελειωσεις με αυτο
    μπες στο συνθετο ξεκινησε με αυτο που ειπαμε πιο κατω  τσεκαρε και λιγο
    στο διαδικτυο για το πως λειτουργει ο συνθετος.Οτι βοηθεια θελεις στειλε
    απο Δευτερα γιατι εχω σκ φωτια!Καληνυχτα και καλη αναλυση!
     
    ΥΓ:Αν γνωριζεις απο μεσοδιαστηματα καλο θα ηταν να τα κοιταξεις και αυτα επειτα .
    Δες τα μεσοδιαστηματα Ηλιου/σεληνης , Αρης/Αφροδιτης , Mc/Asc , Κυβερνητης 1/7 αν κανουν κυριες οψεις .Οπως επισης μην μπεις στο τρυπακι της μιας οψης δες την συνολικη εικονα .Αυτα απο εμενα εφυγα !
  • eve06 @ 11.10.2013 19:46
    Α! και το βασικοτερο: ο συνθετος ηλιος πεφτει στον 10ο γενεθλιο οικο του κ σε μενα πεφτει στον 1ο!χαμος απο γωνιακους βλεπω....
  • eve06 @ 11.10.2013 19:38
    Χμμμμ....κατι ενδιαφερον βγηκε απο αυτο που μου πες Infernal βασικα...λοιπον: ο συνθετος ουρανος πεφτει στον 1ο του οικο ΟΜΩΣ  ΚΑΙ ο γενεθλιος ουρανος του ειναι στον 1ο οικο του. το αντιστοιχο γινεται κ με τον συνθετο χειρων ο οποιος πεφτει στον 7ο γενεθλιο οικο του οπου κ εδω ο γενεθλιος χειρων του ειναι κ παλι στον 7ο οικο του....η συνθετη αφροδιτη πεφτει στον 10ο οικο του. Στον δικο μου γενεθλιο ο συνθετος ουρανος πεφτει στον 4ο οικο, ο συνθετος χειρων στον 10ο και η συνθετη αφροδιτη στον 1ο οικο....κ ας πω κ για τον συνθετο αρη ο οποιος πεφτει στον 5ο του οικο και σε μενα πεφτει στον 8ο οικο....κατι σημαινουν ολα αυτα μου φαινεται αλλα δεν μπορω να τα συνδυασωωωωωωω!
  • Infernal @ 11.10.2013 19:12
    Εve o συνθετος δεν αναλυετε με αυτο τον τροπο ....
    Καταρχην δες που εκφραζονται ολες αυτες οι οψεις που εχεις γραψει στους γενεθλιους σας...
    Σοφη η κινηση που ανοιξες συνθετο κατα τα αλλα...
     
     

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 263 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...