παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ...
Από το ζώδιο του Κριού, αγάπησα έναν άνθρωπο.Ήταν επειδή από μικρή μου έδινε σημασία , με έκανε να γελάω και πάντα είχε ένα δώρο για μένα , σε κάθε του επίσκεψη.Ήταν γιατί αργότερα , στην εφηβεία μου, ήταν ο μόνος που με ρώταγε και που μπορούσε να μειώσει το χάσμα γενεών ανάμεσα μας, ώστε να μιλάμε άνετα για “ γκομενικά ζητήματα’’ όπως λέγαμε.Μου άρεσε! Τον θαύμαζα! Στα νιάτα του ήταν ‘’κολασμένο αγόρι’’ όπως του έλεγα και κάναμε πλάκα.Αργότερα όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν εκείνος δίπλα μου να με κρατήσει όταν λύγιζα και παραπατούσα πάνω από το μνήμα του. Τον βάφτισα πατέρα μου Νο.2. Είχα χαρεί που ο θειος μου είχε διπλή ιδιότητα για μένα. Αρρωστησε πολύ άσχημα. Αυτή η κωλοαρρωστεια που σε τρωει, σε σαπίζει και σε μετασχηματίζει σε μια αποκρουστική μορφή. Δεν ήθελα να το δεχτώ και έκανα χρόνια να τον δω. Άκουγα, μάθαινα, σχημάτιζα μια εικόνα στο μυαλό μου αλλά δεν ήθελα να τον αντικρίσω. Δυο εβδομάδες πριν , στο όνειρο μου εμφανίστηκαν οι δυο μπαμπάδες μου. Ο βαφτισμένος και ο φυσικός. Η φωτιά και ο αέρας ( για να μιλάω αστρολογικά) . Η φωτιά μου μίλησε και μου είπε ‘’ Που είσαι εσύ; Έχεις καιρό να έρθεις σπίτι μου’’ κι εγώ πήγα να προφασιστώ κάτι. Ο αέρας δακρυσμένος παρακολουθούσε όλη Αυτή την συνομιλία. Η φωτιά με αγκάλιασε σφιχτά και έφυγε με τον αέρα.Όταν άνοιξα τα μάτια μου ήξερα πως με αποχαιρέτησε στο όνειρο μου, με εκείνη την τόσο ζωντανή αγκαλιά που ξεπερνάει το ονειρικό και αγγίζει τις αισθήσεις μου. Λίγες μέρες μετά , πήρα το αμάξι μου και πήγα σπίτι του μετά από καιρό. Δεν πρέπει να κατάλαβε καν την ύπαρξη μου. Σοκαρίστηκα τόσο από την διαφορά της τελευταίας εικόνας που Είχα στο μυαλό μου , που σταθηκα στην πόρτα του δωματίου του και δεν μπόρεσα να πλησιάσω.Στις 4/08/08 πέθανε. Μια εβδομάδα μετά την συνάντηση μας. Τελείωσε , όπως μου είπε και η θεία μου.Έχω μπουχτίσει και τολμώ να πω αηδιάσει, από ένα τέλος που το μετατρέπουν σε κοινωνική έξοδο. Όλοι έχουν όρεξη να φάνε ,να πιούνε και να συζητήσουν. Το πένθος του καθενός εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο.  Με θεωρούσαν δυνατή επειδή πάντα έκλαιγα με λυγμούς πίσω από τις πλάτες τους. Δεν με έβλεπαν. Στο τέλος ενός ανθρώπου δεν λογάριασα ποτέ σαν πένθος την εξωτερική εμφάνιση ή τα έκδηλα δάκρυα. Ναι. Θα ήθελα να φοράνε όλοι κόκκινα και λευκά στην δικιά μου φυγή και θα ήθελα να τρώγανε όλοι γλυκό μετά την τελετή, θα ήθελα να ακούγανε τα αγαπημένα μου τραγούδια και να αγκαλιάζονταν.Οι περισσότεροι με θεωρούν δυνατή και σκληρό χαρακτήρα. Δεν ξερώ γιατί αλλά πάντα αυτό άκουγα. – Είσαι δυνατή εσύ, Σκληρό καρύδι.Μάλλον το μπέρδευαν με την ειλικρίνεια και το πόσο ντόμπρα είμαι.Η αλήθεια είναι πως ο θάνατος με σοκάρει και μένω βουβή. Πενθώ για το θειο και Πενθώ δεύτερη φορά για τον βαφτισμένο πατέρα που έχασα.Κάθε αρχή με βρίσκει ένα αγαπημένο άτομο μειων.Κάθε αρχή με βρίσκει ένα βήμα κοντά στην μοναξιά συν.
Σχόλια: 8   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • SOFULI @ 18.08.2008 13:39
    sas euxaristw olous.....
  • KaMiKaZe @ 06.08.2008 17:11
    ki ena from me...
    http://www.youtube.com/watch?v=-lY6LwbmFHU
  • Lamantarini @ 06.08.2008 16:55
    I will remember you
    Will you remember me?
    Don't let your life pass you by
    Weep not for the memories

    Remember the good times that we had?
    I let them slip away from us when things got bad
    How clearly I first saw you smilin' in the sun
    Wanna feel your warmth upon me, I wanna be the one

    I will remember you
    Will you remember me?
    Don't let your life pass you by
    Weep not for the memories

    I'm so tired but I can't sleep
    Standin' on the edge of something much too deep
    It's funny how we feel so much but we cannot say a word
    We are screaming inside, but we can't be heard

    But I will remember you
    Will you remember me?
    Don't let your life pass you by
    Weep not for the memories

    I'm so afraid to love you, but more afraid to loose
    Clinging to a past that doesn't let me choose
    Once there was a darkness, deep and endless night
    You gave me everything you had, oh you gave me light

    And I will remember you
    Will you remember me?
    Don't let your life pass you by
    Weep not for the memories

    http://www.youtube.com/watch?v=dHm1el3Sze8

    (sofuli ayto einai ena diko mou agaphmeno tragoudi...gia thn apwleia...filia)
  • Lamantarini @ 06.08.2008 16:43
    " smile ...whats use of crying...
    there are clouds in the sky...if you smile you ll get by...
    smile though your heart is ACHING
    smile though your heart is breaking...
    smile through your FEAR AND SORROW

    you must keep on...you ll find the life to stay worthwhile...."

    http://www.youtube.com/watch?v=g3Uqc97tQjY
  • KaMiKaZe @ 06.08.2008 16:25
    Αξιολόγηση: 
  • mme @ 06.08.2008 11:34
    Να τους θυμάσαι ... και να μην τους ξεχνάς ποτέ! Θα τους έχεις έτσι παραστάτες στη μοναξιά...
    Κανεις δεν μπορεί να πάει κόντρα στη ζωή... ολοι περαστικοί είμαστε... ολοι θα φύγουμε.
    Τι κι αν θελουμε αυτους που αγαπάμε να μην φύγουν ποτε? Θα φύγουν τα σώματα, αλλα οι ψυχές, οι στιγμές, οι μορφές εξακολουθούν να υπάρχουν.... μέσα μας.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευτύχης, Ευτυχία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...