παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
μια ερωτησουλα μηπως και παρω απαντηση,....
Μπορουμε να εχουμε καμια λεπτομερεια σχετικα με την πανσεληνο στις 18? Εχει ιδιαιτερη σημασια το οτι γινεται στην τελευταια μοιρα του Λεοντα?
Σχόλια: 22   Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...
  •  @ date here
    the comment here...
    Αξιολόγηση: 
  • aquali @ 16.02.2011 04:04
    Συγχαρητήρια! Πολύ καλή ανάλυση.
    Να υποθέσω ότι με τονισμένο Αιγόκερω στον γενέθλιο χάρτη μου και ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο (άρα κυβερνήτη ωροσκοπίου προφανώς τον Κρόνο), με Ήλιο στον Υδροχόο σε άψογη αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο μου στον Λέοντα, ο αστρολόγος και τ' αδέλφια μου Υδροχόοι μάλλον απορούν που ζω ακόμη ανάμεσά τους...?
    Κι επίσης ερωτώ: με Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, θα ζω και μετά απ' αυτή τη @@@Πανσέληνο???
  • vAIRsiFIRE @ 16.02.2011 00:02
    Ολα τα 'χε η Μαριωρη, ο φερετζες της ελειπε.. #@$@@$!!!! Μαμω τον Ποσειδωνα και τα τετραγωνα του μεσα!
     
  • manini @ 15.02.2011 19:12
    πολύ διαφωτιστικό...ευχαριστούμε...το γενέθλιο τετράγωνο μου κρόνος/ποσειδώνας σε χαιρετά....
  • astropeleki @ 15.02.2011 18:37
    stardome...τα ειπατε πολυυυυ ωραια..(γμ τον Ποσειδωνα)
  • Rattlesnakes @ 15.02.2011 17:45
    ερώτηση..όταν ο ποσειδώνας λοιπόν διελαύνει απο τον 1ο οίκο μας, η αίσθηση του εγώ και πως παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στους άλλους μπαίνει σε διαδικασία διάλυσης, έτσι ώστε να νιώσουμε ξανά την ψευδαίσθηση της απόλυτης συναισθαντικότητας? (τρομάζω και μόνο στην σκέψη...
  • miguel @ 15.02.2011 17:15
    το βλεπω αυτο και συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις,,,αριθμητικα εχουμε καποιο αριθμο απο που εως που κιμενονται οι τελευταιες μοιρες. Ειναι οσο απομακρυνεται απο το ζωδιο που υπαρχει στο χαρτη δλδ.?
  • ice @ 15.02.2011 17:07
    στον χαρτη σου διπλα σε καθε πλανητη εχει και τις μοιρες στις οποιες βρισκεται.
  • miguel @ 15.02.2011 17:01
    αδαης οπως ειμαι θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι τελευταιες μοιρες ωστε να το δω και εγω στο χαρτη μου, ευχαριστω!
  • ice @ 15.02.2011 16:08
    προσκυνω.... σ'αυτη ακριβως την κατασταση βρισκεται ο φιλος μου. πρεπει να διαλυσει πολλα στη ζωη του αλλα δεν μπορει να το κανει. και διαλυονται  μονα τους με μεγαλο πονο και πολυ αργα. Και ετσι χανει αλλες ευκαιριες που προκυπτουν. Αν ευχηθω να τα καταφερει πιο γρηγορα θα πιασει? μπα....εε? 
  • StaRdust80 @ 15.02.2011 15:45
    ωχού!πάλι κρίση ταυτότητας?
    ΑΤΙΑ θα καταλήξω.....

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • If You Really Love Nothing
    Lucifer21 @ 06.09.2023
  • 365 Days
    Lucifer21 @ 29.08.2023
  • Γυρνα
    Lucifer21 @ 10.08.2023
  • ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Bubble21 @ 08.08.2023
  • Never say never
    vanastasaki @ 25.07.2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Βαρέθηκε ο ανθρώπος. Και εγώ θα σε βαριόμουν από οτί κατάλαβα είσαι από τις ξενέρωτες που ψάχνουν απλά για "σύζυγο". Η κλάσσικη ελλήνιδα που καθέται σαν κρέας και περίμενει να τα κάνουν και ολά οι άντρες για αυτήν και φυσίκα να σου τα φέρουν και ολά έτοιμα στο πίατο σου διότι νομίζεις οτι είσαι κάτι σαν βασίλισσα. Ο ανδράς ΔΕΝ οφείλει να είναι ο κυνηγος και να τρέχει να παρακαλάει και η γυναίκα απλά ο αποδέκτης αυτα τα παράμυθια που σου λένε τα διάφορα φεμινιστοειδη κάλυτερα να τα ξεχάσεις. Ο ανθρώπος από ότι κατάλαβα ήθέλε πάθος και κάλο σεξ προφανώς εσυ εισαι κάτω του μέτριου και στα δυο και μάλλον έψαχνες και για αρραβωνιαστικό-σύζυγο οπότε ξενέρωσε και σου λεεί καλύτερα να την ξεφορτωθώ πριν μου τα ζαλίσει και με γάμους και βρέφη.
    ManosTS @ 29.01.2025
  • marianlei @ 09.12.2024
  • Για να δούμε,θα γίνει κάτι συνταρακτικό; Αναμένουμε..
    crazygirl25 @ 03.09.2024
  • AndreasZeppos @ 01.07.2024
  • Αν και η παραπάνω πρόβλεψη δεν με εκφράζει τόσο, αναρωτιέμαι όμως γιατί αυτό το site, δεν είναι πλέον τόσο ενεργό όσο ήταν στο παρελθόν, αλλά το περιεχόμενο ανανεώνεται.
    Michalis @ 28.02.2024
  • Stardome* @ 21.10.2017
    May the stars shine upon you all
  • Stardome* @ 13.10.2017
    Αγαπητή Irini,  δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ...
  • Stardome* @ 05.10.2017
    Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως μία βάση ή ...
  • Stardome* @ 28.09.2017
    Αγαπητή Irini,δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν μπορούν να ανταποκρίνονται ακριβώς σε όλους τους ανθρώπους. Είναι όμως ...
  • Starhicker @ 10.03.2015
    Διόρθωση, στον 8ο οίκο σας είναι παιδιά, ξέρετε, κάτι ο ψόφος που δεν ανάβουνε καλοριφέρ και κυνηγάμε μπεκάτσες ...