Τι γινεται οταν κανεις καταχρηση της ωριαιας?
Εκανα καταχρηση....Και τωρα για ενα θεμα που με ενδιαφερει δεν ξερω ποιον χαρτη να εμπιστευτω...
Τον πρωτο που ειχα κανει τον εχω ξεχασει φυσικα.
Ειναι εφικτο να κανω αλλον καποια στιγμη ή οτιδηποτε?
Βασικα ομως παρ'ολα αυτα εχω παρατηρησει πως στα συμπερασματα δεν απεχουν οι χαρτες μεταξυ τους.
Ιδιαιτερα οταν ειμαι εντονα συναισθηματικα μπλεγμενη με το γεγονος οι χαρτες ειναι πανομοιοτυποι.
Ειναι λογικο αυτο?
Τι να κανω τωρα με την 'καταχρηση' ?
με βοηθησες πολυ !!!! περιμενω το άλλο αρθρο για να βγάλουμε άκρη!
κ να πω, κα για τους υπόλοιπους, οτι με το συστημα οικων που υπεδειξες.... αλλαζει πάρα πολύ ο χαρτης!
καλη μελέτη κ συνχεια σε όλους!
Η Σελήνη πηγαίνει στον ερωτώντα με την έννοια της περιγραφής της συναισθηματικής του κατάστασης, αλλά και γενικά χρησιμοποιείται ως ο δείκτης εξέλιξης των γεγονότων. Και μόνο με όψεις της Σελήνης μπορείς να δώσεις απάντηση, αλλά μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα δίνουν οι ΄πρώτοι δείκτες, δηλαδή οι κυβερνήτες των αντίστοιχων οίκων.
Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Είναι δευτερεύοντες δείκτες, που πάλι μπορούν να μας δώσουν απάντηση, αλλά όχι της ίδιας βαρύτητας με τους πρώτους δείκτες.
Εννοείται πως αν η Σελήνη, ο Ήλιος και η Αφροδίτη κυβερνούν κάποιον από τους οίκους που συμμετέχουν στο ερώτημα, τους δίνουμε εκεί. Στο δικό σου παράδειγμα, αν θεωρείς πως ο 5ος ταιριάζει καλύτερα από τον 7ο για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τότε την Αφροδίτη θα τη δώσεις σ'αυτόν.
Ο ωροσκόπος στις τελευταίες μοίρες ε.ίναι ένας από τους προειδοποιητικούς κανόνες που λένε ότι ο χάρτης δεν πρέπει να διαβαστεί, "Is not fit to be judged". Σήμερα, όπως εξήγησα και στο άρθρο αρκετοί αγνοούν αυτούς τους κανόνες και διαβάζουν τον χάρτη κανονικά. Έχε το όμως κατά νου, γιατί συχνά σημαίνει πως ό,τι είναι να γίνει έχει ήδη γίνει.